pawas2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Fajny artykuł i super zdjęcia Pozdrawiam.Paweł
dadex Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zdjęcia super Art. napewno przeczytam jak bede w stanie <_<
marcelinho2204 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Fajny artykulik milo się czytało..fotki tez superpozdrawiam
Gumofilc Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jakos tak ostatnio wychodzi, ze wszystko mi sie tak dzieje z przesunieciem czasowym... Punktowo bedzie.. - bardzo mi sie spodobalo to szybkie wejscie w clue zagadnienia... - glebokosc tego jeziora budzi szacunek i z pewnoscia warto sie wyposazyc w downrigger oraz akcesoria (w tym przynety) niezbedne do lowienia w tym stylu - nie do konca kojarze miejscami o czym mowi wyswietlacz sondy ,jakies poczernienia, warstwy...zgaduje, ze jeden z ekranow to tzw poszukiwanie boczne, cos co kiedys nie dzialalo mi zbyt dobrze - zrezygnowalem.W tym HD dziala to?A 2szt sondy po co..jedna do sterowania kulka? - super shad rap - miewalem dobre reakcje ryb na niego choc trzeba przywyknac do delikatnej pracy (trudno ocenic czy czepilo sie zielsko czy plynie czysty) - ciekawa rzecz z tymi 2cz bomberami, mam takiego ale jakos mi nie podpasowal. Wg Ciebie co to znaczy, ze egzemplarze zle pracuja, wyklada sie..? - co do glebszego lowienia akurat mnie nie musisz przekonywac <_< , zreszta ostatnio widzialem, ze nawet zatwardziali zwolennicy wody 1m ostro wzieli sie za windy... - z tym plywaniem, celem rozprostowania kosci...to po probach w szwedzkim szkierze (jakies 8st w porywach ), bez wspomagania juz nie bede chyba probowal.. - fajny i pouczajacy artykol, dzieki, z przyjemnoscia przeczytalem i mam nadzieje skumalem.Wyzwolil tez u mnie pewnego rodzaju nostalgie za czasami, kiedy to na niektore mazurskie jeziora przyjezdzali trolowac (specjalne zezwolenia za ciezki pieniadz) dunczycy i holendrzy - lowienie w toni nie przypominalo wtedy ciagania przynety w poprzek basenu przeciwpozarowego.. Gumop.s. @Pitt, a ten kij do ciezkich gum co kiedys kombinowales (2,6 30-40g) to ukrecilem w koncu - naprawde ciekawy.A Ty co tam w koncu wybrales..?
pitt Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 - nie do konca kojarze miejscami o czym mowi wyswietlacz sondy ,jakies poczernienia, warstwy...zgaduje, ze jeden z ekranow to tzw poszukiwanie boczne, cos co kiedys nie dzialalo mi zbyt dobrze - zrezygnowalem.W tym HD dziala to?A 2szt sondy po co..jedna do sterowania kulka? - ciekawa rzecz z tymi 2cz bomberami, mam takiego ale jakos mi nie podpasowal. Wg Ciebie co to znaczy, ze egzemplarze zle pracuja, wyklada sie..? p.s. @Pitt, a ten kij do ciezkich gum co kiedys kombinowales (2,6 30-40g) to ukrecilem w koncu - naprawde ciekawy.A Ty co tam w koncu wybrales..? to i mnie punktowo bedzie sa dwie sondy, jedna przy kierownicy a druga z tylu przy dyszlu ... zalezy gdzie siedzisz ... a z tymi fotkami to jest tak, ze w tej nowej sondzie to dziala w sposob podobny jak opisujesz ... choc do artykulu to jeszcze byla bardzo nowa zabawka i nie do konca rozgryziona ... tego lata bedzie okazja do dalszej zabawy bombery jointed to klasyka produkcji w tanim kraju, czyli fabryka idzie na pake i jedzie do meksyku, gdzie enrique, juanita i pablo pilnie pracuja ... ale jakosc produktu koncowego jest zalezna od ilosci wypitego trunku, najczesciej tequilla i corona maja najwiekszy wplyw na niestabilnosc pracy bomberow ... a tak na powaznie, to jet tak, ze na 10 sztuk lowia 3 a reszta laduje w nirvanie ... te co sie lekko wykladaja sa bardziej lowne niz te, ktore pracuja jak po sznurku kij jest gotowy od dluzszego czasu (jestem pewien, ze wspominalem) i ze stajni phenix i calkiem inny niz sobie wymyslilem, czyli 7'9 a nie 8'6 ... takie czasy
Gumofilc Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 i calkiem inny niz sobie wymyslilem, czyli 7'9 a nie 8'6 ... takie czasy Laughing Ja p..., ale sie porobilo... Gumo
pitt Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 po czesci tak ale nadal myszkuje i pieknie to robi ... przy takim korpusie
Rekomendowane odpowiedzi