laredo Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Kto i dlaczego usunął mój post w wątku avallona pt SPRAWDZONE WOBLERY SUMOWE SZUKAM. Naruszyłem czymś regulamin ?
Maynard Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jeśli już musisz ogłaszać to wszystkim na forum, a nie załatwiać z moderatorami na priv., zrób to chociaż w odpowiednim dziale.. PozdrawiamGrzesiek
laredo Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Nie, nie muszę nikomu nic ogłaszać, po prostu chcę wiedzieć ?Avallon ma złą sławę w Polsce i on wie dlaczego. Nadal nie rozumiem dlaczego pytanie zniknęło.
pitt Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jezeli post zostal usuniety, to dostales priwa od usuwajacego moda z wiadomoscia o usunieciu ... dostales? jezeli dostales, to mozesz bezposrednio zapytac dlaczego
laredo Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 pitt nie, nie mam żadnego PW, maila też.Odpuszczam to pytanie, ponieważ cokolwiek bym nie napisał avallon był i zapewne będzie mięsiarzem i pseudowędkarzem łowiącym tam gdzie nie wolno i łamiącym regulaminy. Nie bez powodu wyleciał z kilku innych forów wędkarskich. Proszę o usunięcie tego postu i nie chowanie do mnie urazy, szczególnie o to że drażni mnie mięsiarstwo.
pitt Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 skoro nie dostales priwa to w takim razie post nie zostal usuniety ... innej mozliwosci techniczniej nie ma temat zamykam?
laredo Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 pitt usuwaj ten temat a ja lecę po piwo na pojednanie. Lubię bardzo jerkbaita i nie mam zamiaru wdawać się w niepotrzebne kłótnie z radą zarządzającą
Recommended Posts