#132 OFFLINE
Napisano 03 październik 2017 - 10:13
Witam
O dzisiaj wprowadziłem do oferty praktycznie niezniszczalne oprawki Progear Eyeguard więcej na ich temat pod linkiem https://www.progearvision.pl/
Polecam film charakteryzujący te oprawy, naprawdę robi wrażenie
Oprawy występuję w czterech rozmiarach S/M/L/XL
Mocna rzecz
Z całą odpowiedzialnością mogę polecić
- Rodu lubi to
#135 OFFLINE
Napisano 09 listopad 2017 - 23:08
Nowe szkła z etapu "prototyp" trafiają do sprzedaży.
Wypróbowałem na sobie w wersji progresywnej. Polaryzacja z fotochromem plus rewelacyjny antyrefleks dedykowany dla kierowców. Zabarwienie wyjściowe po nałożeniu AR około 30% maksymalne zabarwienie 80%. Dla mnie nowe otwarcie, nie są tanie ale warte każdej złotówki. I co dla mnie najważniejsze made in Poland
- malinabar, coma i Mahone lubią to
#136 OFFLINE
Napisano 10 listopad 2017 - 09:46
Z cyklu nie ma rzeczy niemożliwych na cuda potrzebujemy 3 dni.
Polaryzacja z lustrem dla Kolegi z korekcją -10 dioptrii plus cylindry dla urozmaicenia
Długo to trwało ale nowy Właściciel obecnie sieje postrach wśród Sanowych Głowacić
- malinabar i MarCinFin lubią to
#137 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2017 - 20:02
#138 OFFLINE
Napisano 28 listopad 2017 - 17:37
Hej
Niestety nie mam jasnych szkieł w odcieniu brązowym.
Najjaśniejsze szkła jakie mam są w odcieniu szarym z nałożonym antyrefleksem dają efekt jakiego nie widziałem u nikogo
Przykład niżej, w tym przypadku mamy do czynienia jeszcze z fotochromem który przy intensywnym świetle ciemnieje.
- Mahone lubi to
#139 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2017 - 07:53
Brąz mi szczególnie pasuje, jakoś wszystko w nich odrobine weselsze :-)
Proszę o informację czy można się spodziewać takich szkieł w najbliższym czasie i jakie są dostępne wzory oprawek. Jeżeli dałoby się coś skompletować w najbliższym czasie to proszę o konkretniejsze info na priv ze wstępną kalkulacją
#140 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2017 - 19:03
Na codzień używam (Transition) na rybach tych z postu wyżej. Dla mnie nie ma lepszych okularów polaryzacyjnych na warunki w jakich łowię. Jestem obecny na każdych targach optycznych od lat i widziałem wiele. Te z postu wyżej biją wszystko. Niestety co do brązu to nie widziałem u żadnego producenta tak jasno brązowych szkieł. Sam osobiście brązu nie lubię bo zmienia barwy które dla muszkarza są bardzo ważne. Tak więc obawiam się że nic nie skompletuje, chyba że z szarymi soczewkami.
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inne
INNE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
(S) knoby, szpulkę...Napisany przez qaya , wczoraj, 18:35 |
|
|
||
INNE
Okulary(Smitch)Napisany przez Bolen30 , wczoraj, 16:55 |
|
|
||
INNE
Casting Daiwa, przynęty Savage Gaer, bielizna DAMNapisany przez Drabek , 20 lis 2024 |
|
|
||
INNE
Torba,plecaki,pudełkaNapisany przez masaj , 19 lis 2024 |
|
|
||
INNE