Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okulary które wykonałem z największą przyjemnością czyli wylicytowane w ramach jerkbaitowej pomocy dla Kuby.

Bardzo dziękuję za zakup i bardzo dziękuję wszystkim licytującym  :D

post-47674-0-28685900-1496137881_thumb.jpeg

post-47674-0-98535600-1496137893_thumb.jpeg

post-47674-0-24563600-1496137904_thumb.jpeg

• Like 4
Opublikowano

Wiktor,

bardzo dziękuję za wykonane okulary, wszystko jest perfekcyjnie i jestem bardzo zadowolony. Przepraszam że tak późno, ale zaginąłem w akcji...;)

pozdrawiam

Bartek

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiktor ratuj starego tetryka. Bardzo proszę o kontakt tel. mój nr.694857984,posiadam zlecenie od okulisty.

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

I ja, i ja, i ja zobaczyłem wreszcie z kim ja mieszkam i to wszystko przez Wiktora.Chyba się rozwiode!!!

A tak poważnie,proszę mnie dopisać do grona uszczęśliwionych.Wiktorze bardzo bardzo dziękuję i życzę samych dużych i największych.

Byniek /stetryczały tetryk/.

• Like 2
Opublikowano

Wiktor , moje pytanie o superlite pants chybione nieco - doczytałem rozmiarówkę Simms'a i już wszystko wiem . Sugerowałem się rozmiarówką Columbii  :rolleyes: .

Opublikowano

Wiktor , moje pytanie o superlite pants chybione nieco - doczytałem rozmiarówkę Simms'a i już wszystko wiem . Sugerowałem się rozmiarówką Columbii  :rolleyes: .

Temat w każdym razie nie aktualny :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

cześć Wiktor,

mam od Ciebie polaryzujące, do tego okulary do kompa

raz jeszcze dzięki za naprawę innych, które "fachowy sklep" uznał za nienaprawialne

pozdrowienia z KRK

ps: polecam Kolegę Wiktora!

• Like 1
Opublikowano

Witam,

Czy posiada kolega jakąś kolekcję oprawek? Może bym coś dobrał i złożył zamówienie-:).

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...