Wiosła?
Melanzyk - jerki i swimbaity
#2821 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 16:57
- gulf i woblery z Bielska lubią to
#2822 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 17:17
Drewniane wielkie sztućce
- woblery z Bielska lubi to
#2823 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 17:19
Kto zgadnie co to?
Pozdr
M
Spoon
#2824 ONLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 18:25
"Bulbownica" na szczupacze Mamy!
- krzychun lubi to
#2825 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 21:39
"Bulbownica" na szczupacze Mamy!
Prędzej bulbulator
Guma z wielkim kopytem, +25 cm
Brawo Pride, Twoja odpowiedź była najbliższa prawdy. Teraz jeszcze zgadnij długość bo ciut za mało podałeś
Dodam, że na rynku chyba tak wielkiego kopyta nie ma. Ja przynajmniej nie widziałem
Pozdr
M
Edit: PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości czyli tyle co przeciętna forumowa guma
Użytkownik Melanzyk edytował ten post 15 listopad 2017 - 21:43
- OlekD i Bułka lubią to
#2826 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 21:55
#2827 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 22:00
PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości czyli tyle co przeciętna forumowa guma
Lewiatana chcesz odlać? 😍
#2828 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 22:30
(...)
Edit: PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości czyli tyle co przeciętna forumowa guma
Czyli czas zacząć łowić na płetwę. I to się nazywa postęp
- Guzu lubi to
#2829 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2017 - 23:38
Brawo Pride, Twoja odpowiedź była najbliższa prawdy. Teraz jeszcze zgadnij długość bo ciut za mało podałeś
Dodam, że na rynku chyba tak wielkiego kopyta nie ma. Ja przynajmniej nie widziałem
Pozdr
M
33 cm jak w pysk strzelił
- peekol lubi to
#2830 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2017 - 00:00
Aż kurde sprawdziłem historię konta, czy zapłaciłem za swoje ale poszło... ufffOd jakiegos czasu chciałem napisac tego posta tylko zawsze nie miałem czasu.
Jakis czas temu bedac w PL sprzedawałem koszulki przez forum. Wszystko super, wyslalem kilkanascie paczek. W przeddzien wyjazdu zostało mi 2-ch użytkowników, ktorzy nie wpłacili kasy. Pomyślalem, ok, wszystko było na szybko, nie kazdy ma czas wyskoczyć do banku czy zrobic przelew online więc wysłałem koszulki bez pieniedzy bo nie chciałem pozniej kłopotac kogos z rodziny zeby gonił na poczte.
Koszulki doszły, i nagle w obu przypadkach kontakt sie urwał. "Koledzy" odczytywali wiadomości ale przestali odpisywać.
Ciekawe, że wyslalem tylko 2 paczki na słowo i w obu przypadkach odbiorcy stwierdzili, że za 61zł warto sie zeszmacić i udawać, ze nic sie nie stało. Przykre.
Ide rozformowywac gumitrouta
Pozdr
M
- Melanzyk lubi to
#2831 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2017 - 09:58
33 cm jak w pysk strzelił
Pride on fire!
32cm kolego. Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa.
Widział ktoś większe kopyto?
Pozdr
M
- peekol i Pride lubią to
#2832 ONLINE
Napisano 16 listopad 2017 - 10:01
Maciek ja już dawno takich ryb nie widziałem...
Czekam na efekt końcowy.
- eRKa lubi to
#2833 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2017 - 10:20
Maciek ja już dawno takich ryb nie widziałem...
Czekam na efekt końcowy.
Prawda jest taka, że nie miałem w planach nic nowego "na już" bo zaczęte projekty "kuleją" a czas mi na nic nie pozwala, ale niestety spalił mi się laptop... Płyta główna prawdopodobnie poszła się... ten tego.
Z racji, że coś w pracy na nockach trzeba robić bo przecież nie będę się gapił przez 6-7h w telefon to zacząłem na szybko ten projekt. W sumie to wychodzi to zajebiście. Nabrałem motywacji do pracy i od razu mi jakoś lepiej bo ostatnio miałem jakiegoś cholernego doła twórczego i naprawdę ciężko mi było się zmusić żeby iść do warsztatu. Teraz jak już się przełamałem, kładę młodego i żonę do wyrek i wio znów zarywam nocki
Pozdr
M
- Karol Krause, Piotr Gołąb, woblery z Bielska i 2 innych osób lubią to
#2834 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2017 - 16:59
Pride on fire!
32cm kolego. Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa.
Widział ktoś większe kopyto?
Pozdr
M
.... oraz kod rabatowy 10% na produkty Mel Hand Made
Jak byłem w Szwecji to w sklepie były takie koło 25 cm, ale takiego powyżej 30 cm nie widziałem
#2835 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2017 - 18:41
Maciek - nie zamieniaj nocek z żoną na nocki w warsztacie:)
#2836 OFFLINE
Napisano 17 listopad 2017 - 08:29
Maciek - nie zamieniaj nocek z żoną na nocki w warsztacie:)
Dla scislosci najpierw spedzilem bardzo milo czas z zona a jak juz padla poszedlem do warsztatu
Ponizej kolejny wideo poradnik, tym razem maluje rainbowa
Osoby nie subskrybujace mojego kanalu jeszcze zapraszam. Kolejne wideo bedzie konkursem z okazji 5 tys subskrypcji. Do wygrania beda przynety + podwodna kamera.
Pozdr
M
- godski, Sambor, woblery z Bielska i 4 innych osób lubią to
#2837 OFFLINE
Napisano 17 listopad 2017 - 10:16
- Melanzyk lubi to
#2838 OFFLINE
Napisano 19 listopad 2017 - 08:47
Dla niektorych to pot, krew i łzy. Dla mnie to mega przyjemność
Pozdr
M
- Sambor, peekol i Kaszub Bait lubią to
#2839 OFFLINE
Napisano 19 listopad 2017 - 10:09
#2840 OFFLINE
Napisano 19 listopad 2017 - 10:24
Jak zwykle widać fachową rękę. Czekam na efekt końcowy. Mam tylko pytanie (ciekawość) dlaczego robisz wzór z dwóch połówek?
Odpowiedz jest prosta. Deski mialem tylko 18mm grubosci a przy przynecie 32cm to troche malo wiec zrobilem z 2 polowek. Jak juz pozniej wyszlo w praniu jest to zajebisty patent. W kazdej chwili kladziesz polowke plaska strona i nanosisz latwo linie pomocnicze co ulatwia strasznie prace i utrzymanie symetrii. Dodatkowo mozesz polozyc obie polowki obok siebie i porownac czy wszystko jest jak nalezy.
Na zdjeciu dla przykladu widzisz linie w ktorych zaznaczylem linie zakonczenia lusek, namalowanie takiej na obu polowkach zajelo jakos 10sec.
Pozdr
M
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych