Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

BRC Best Rod Center - opinie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
61 odpowiedzi w tym temacie

#41 OFFLINE   Apioo

Apioo

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1229 postów
  • LokalizacjaRzeszów

Napisano 05 lipiec 2016 - 15:29

Wilk, podkarpacki wilk!! :D

• Jozi, gulf i Hesher lubią to

#42 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8027 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 05 lipiec 2016 - 15:51

wincyj panie tych kont, wincyj....  http://jerkbait.pl/t...-brc/?p=1934125

i coś czuję że to nie koniec ;)

Tylko czekac jak sie ornecki/wojciechowski wilk ujawni, po tym jak go na Tubie zbanowali  :lol:

#43 OFFLINE   Jozi

Jozi

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9666 postów
  • LokalizacjaBieszczady
  • Imię:Józek

Napisano 05 lipiec 2016 - 18:47

wincyj panie tych kont, wincyj....  http://jerkbait.pl/t...-brc/?p=1934125

i coś czuję że to nie koniec ;)

Oj tam, chłopina garnie się do portalu jak moje pszczoły do nektaru, a TY go tak po kostkach z buta.... :lol:  :lol: .

Miej trochę litości nad chłopem, może ma pomroczność jak jeden z młodych prezydentowiczów po wychlaniu pół basa i jazdę za kółeczkiem :lol:  :lol: :lol:  

#44 OFFLINE   francisco scaramanga

francisco scaramanga

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1245 postów

Napisano 05 lipiec 2016 - 22:40

Panowie nie śledzę wątku dokładnie ale zapytam krótko czy Wy banujecie kolesia z BRC?

#45 OFFLINE   Jozi

Jozi

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9666 postów
  • LokalizacjaBieszczady
  • Imię:Józek

Napisano 06 lipiec 2016 - 05:35

Panowie nie śledzę wątku dokładnie ale zapytam krótko czy Wy banujecie kolesia z BRC?

My nie on sam się banuje :D .

• Paavo lubi to

#46 OFFLINE   francisco scaramanga

francisco scaramanga

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1245 postów

Napisano 06 lipiec 2016 - 06:37

Ok tak też myślałem, że prędzej czy później wyjdzie szydło z worka. Szkoda tylko, że zakładając wątek o nieprawidłowościach inni gorący orędownicy delikwenta chcą Cie zakrzyczeć i co gorsza są tacy co się temu poddają.
Jedni ze swojej ułomności wyciągają wnioski i robią wszystko by poprawić poziom obsługi itp. inni natomiast brną w samouwielbienie i po pewnym czasie wychodzi jajo.

#47 OFFLINE   shavt

shavt

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 818 postów
  • LokalizacjaOlsztyn
  • Imię:Bartek

Napisano 06 lipiec 2016 - 19:12

Szkoda tylko, że zakładając wątek o nieprawidłowościach inni gorący orędownicy delikwenta chcą Cie zakrzyczeć i co gorsza są tacy co się temu poddają.

Nie uważam żeby pisanie prawdziwych opinii było błędem czy próbą 'zakrzyczenia' innych.

Może mam więcej szczęścia niż inni, może jestem bardziej wyrozumiały.

Ostatnio napisałem do Roberta ze potrzebuję szczytówkę do złamanego travela mhx otrzymałem odpowiedź po kilku minutach ze załatwi tylko jak wróci ze Szwecji bo jest właśnie na rybach. Sam o sprawie zapomniałem a tu telefon że szczytówka czeka i mam tylko opłacić koszty wysyłki.

Ja sklep polecam.

• Dano. lubi to

#48 OFFLINE   Raffaello

Raffaello

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1263 postów
  • LokalizacjaNad Drzewiczką.
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:Pakuła

Napisano 06 lipiec 2016 - 19:50

Opowieści dziwnej treści z tym sklepem! nikt nikomu nie zabrania tam kupować ja po prostu raz się sparzyłem i przestrzegam! każdy zrobi co chce!nie będę wstawiał prywatnych wiadomości co pisałem do brc o brak gwarancji i paragonu ale kilka typu  .....wczoraj wysłałem ......list wrócił nieodebrany.......wyślę na mejla duplikat było!!!!koniec moich wypocin!

Pozdrawiam wszystkich w c....a zrobionych ;) (ja też żeby nie było)

• Apioo i TomekSudety lubią to

#49 OFFLINE   Tomas81

Tomas81

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 592 postów
  • LokalizacjaToruń
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:K.

Napisano 06 lipiec 2016 - 20:20

Ja w przeciwieństwie do Autora wątku mam dobrą opinię o ww sklepie. Zostawiłem tam już parę kafli i pewnie będą następne. Dlaczego skoro są tak skrajne opinie? Bo się nie sparzyłem. Owszem do ideału trochę brakuje Robertowi, zdarzyło się że nie doszła jedna omotka czy inny aczkolwiek lepszy korek. Ale jak był brak to tylko jeden telefon i sprawa załatwiona, reszta dosłana. Podobnie z ekstra ściąganiem nietypowych wielkich przelotek topowych do karpiówek. Na stanie nie było, zostały ściągnięte przy następnym zamówieniu z dżapanlandu.

Generalnie nie mam prawa narzekać, wręcz mogę polecić BRC.

#50 OFFLINE   Marcyś

Marcyś

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 866 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:Bielecki

Napisano 06 lipiec 2016 - 21:16

Jakieś dziwne ostatnie wpisy. Coś dziwnego, że BRC ma oddanych i zadowolonych klientów? Oczywiście, że nie ! Przecież jakby mieli tylko pokrzywdzonych to już dawno by nie istnieli :)

Nie myli się ten kto nic nie robi...

Tylko, że ilość osób mających złą opinię o BRC, tak samo jak o Piranii jest zbyt dużo żeby nie dała do myślenia. Takie jest moje zdanie.

Każdemu się zdarzają wpadki. To normalne. Ale refleksja, nauka na przyszłość, to jest klucz... 

#51 OFFLINE   Artek

Artek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2004 postów
  • LokalizacjaWielkopolska
  • Imię:Artur

Napisano 06 lipiec 2016 - 21:24

Jakieś dziwne ostatnie wpisy. Coś dziwnego, że BRC ma oddanych i zadowolonych klientów? Oczywiście, że nie ! Przecież jakby mieli tylko pokrzywdzonych to już dawno by nie istnieli :)

Nie myli się ten kto nic nie robi...

Tylko, że ilość osób mających złą opinię o BRC, tak samo jak o Piranii jest zbyt dużo żeby nie dała do myślenia. Takie jest moje zdanie.

Każdemu się zdarzają wpadki. To normalne. Ale refleksja, nauka na przyszłość, to jest klucz... 

Podobnie chyba było z pracownią z Kielc, miała zadowolonych i niezadowolonych klientów i nadal istnieje.....chyba. Ale na jerku już nie.

#52 ONLINE   MIGOTKA

MIGOTKA

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1209 postów
  • LokalizacjaByła norwegia jest hiszpania
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:szymczak

Napisano 08 lipiec 2016 - 08:37

W wekend złożyłem zamówienie na stronie i zaplaciłem (Przelotki , pierścionki,uchwyt). W poniedzialek rano telefon do wędko kręcacza ( zamówiłem odrazu do budowniczego) że ni ma uchwytu w wybranym kolorze. Szybka konsultacjia i zmiana koloru. We wtorek meil ze wysłane( faktura w pdf na mejla przyszła odrazu z informacją o wysyłce). Wczoraj wszystko dotarło do producenta.

I tak za każdym razem kiedy tam kupowałem. Zdażało sie że Robert przyjmował zamówienie smsem i wysyłał zanim wpłaciłemkase.

Nie znamy sie. Nigdy gościa nawet na oczy nie widziałem choć pare razy planowałem wycieczke do sklepu.

#53 OFFLINE   marianosum

marianosum

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 855 postów
  • LokalizacjaStW

Napisano 08 lipiec 2016 - 10:59

...

Nie znamy sie. Nigdy gościa nawet na oczy nie widziałem choć pare razy planowałem wycieczke do sklepu.

Poza sklepem internetowym jest też tzw sklep stacjonarny???

#54 ONLINE   Night_Walker

Night_Walker

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1011 postów

Napisano 08 lipiec 2016 - 11:03

Czyli jasny przekaz dla naciągaczy - nie zapłacisz, ale towar dostaniesz? ;)  

#55 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8027 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 08 lipiec 2016 - 11:12

Co do BRC to akurat Robert mial mniej wpadek przy moich zamowieniach, niz oba niemieckie sklepy (CMW i Tackle24)

Chociaz trzeba przyznac ze Niemcy szybko ogarniali wszelkie pomylki.

Narazie be wpadki jest angielski Guides&Blanks i o dziwo Mudhole :D

PS. 

Jesli towar byl na stanie, dostawy z BRC byly mega szybko. Trzeba Robertowi przyznac ze realizacja tego typu zamowien jest expresowa.

Użytkownik Del Toro edytował ten post 08 lipiec 2016 - 11:18

#56 OFFLINE   Paavo

Paavo

Casting Illuminati

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1616 postów
  • LokalizacjaKanta-Hämee - Southern Finland
  • Imię:Paweł

Napisano 08 lipiec 2016 - 11:55

A dla mnie to jest tak...pierwsze zamówienie na blank i komponenty trwało 3 miesiące (towar na stanie dostępny 48godzin ;) ),drugie załatwione należycie (zamówienie za 2x więcej kasy niż pierwsze)...ale przestałem,tak jakoś tam robić zakupy...taki niesmak został,po tej multikontowej polityce reklamowo-ekonomicznej z często z wirtualnym stanem magazynowym sklepu.

Co do zakupów w CMW,Tackle24, RodHouse czy HiLevel se. to zawsze pełny profesjonalizm,po przelaniu pięniążków zawsze w ciągu 24g godzin przychodził mail z listem przewozowym przesyłki...a zrobiłem w tych sklepach w sumie ze 30-40 zamówień.

Co tu więcej pisać jeden potrafi...drugi nie...lub niedaje sobie z tym rady (nie mówię o księgowaniu wpłat :P ).

• Pluszszcz i madmatt lubią to

#57 OFFLINE   madmatt

madmatt

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 529 postów
  • LokalizacjaHarrogate
  • Imię:Mateusz

Napisano 08 lipiec 2016 - 20:41

Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.

#58 OFFLINE   Paavo

Paavo

Casting Illuminati

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1616 postów
  • LokalizacjaKanta-Hämee - Southern Finland
  • Imię:Paweł

Napisano 09 lipiec 2016 - 12:06

Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.

Fakt faktem z RodHouse przesyłka super ekspresowa...blank w jednym kawałku FedExem jechał do mnie całe 72 godziny i tak było dwu-krotnie.

#59 OFFLINE   guciolucky

guciolucky

NO release NO glory

• Twórcy
  • PipPipPipPip
  • 5220 postów
  • LokalizacjaOlsztyn

Napisano 12 lipiec 2016 - 02:47

Ze swojej strony mógł bym tylko polecić, załatwianie reklamacji profesjonalne a po tym właśnie oceniam podobne instytucje gdyż pomyłki w precjozach to nie jest coś co da się wyeliminować do zera.

#60 OFFLINE   Sławek Oppeln Bronikowski

Sławek Oppeln Bronikowski

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4966 postów
  • LokalizacjaŁódż
  • Imię:Sławek
  • Nazwisko:Oppeln Bronikowski

Napisano 12 lipiec 2016 - 06:24

Trzymał mi przez pół roku zamówione topy do karpiówek. Aż sobie przypomniałem.. :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych