BLGN Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam.Panowie, jak w temacie. Cel - j.Lidzbarskie, zna ktoś je? jakieś wiadomości? Można coś tam połowić? Jadę tam na urlop i zamierzam wypłynąć parę razy. Podobno, zarybiali Sumem i wyjadł wszystkie ryby, ale nie chce mi się w to wierzyć. Niestety nie mam echo i będę wiosłami szukał miejscówek. Może ktoś coś podpowie? Pozdrawiam.
paawelek83 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jeżdzę tam od nie pamiętam kiedy ale bez konkretnych efektów. Bede od 06.08.2016 w osrodku Lech
bony20 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Podobno, zarybiali Sumem i wyjadł wszystkie ryby, ktoś na pewno je zjadł... byłem kilka razy za szczupakiem ... bez brania.
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Podobno, zarybiali Sumem i wyjadł wszystkie ryby, ale nie chce mi się w to wierzyć. A jak już zjadł wszystkie ryby, to w okolicy zaczęły znikać młode kobiety ... 1
paawelek83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Powiem takBiałoryb na pewno jest i to sporo. Jak sie regularnie nęci to nawet złoty lechu się trafi.Spinningowo... kiepsko ale łowiłem tylko latem a z rozmow z miejscowymi wynika że o tej porze szału nie ma. Ja w tym roku atakuję z micro spinnem. Coś wiecej napisze za tydzien.
szpieg Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Jest trochę drapieżnika, oprócz wszędobylskiego suma są ładne okonie i sandacze.Wczorajszy na wobka z pod mojego noża nocny kaban 88cm 1
MichalN Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Na południe od jez. Lidzbarskiego są dwa jeziora, Bryńskie PN i Bryńskie PD. Czy wie ktoś może kto jest właścicielem?Jedyne co jak dotąd znalazłem to na stronie PZW Toruń:"Rzeka Brynica odcinek górski - od źródeł do ujścia Strugi Górzanki z wyłączeniem jezior Bryńskie Południowe i Bryńskie Północne."I to wszystko.
Alaryk Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Powiem takBiałoryb na pewno jest i to sporo. Jak sie regularnie nęci to nawet złoty lechu się trafi.Spinningowo... kiepsko ale łowiłem tylko latem a z rozmow z miejscowymi wynika że o tej porze szału nie ma.Ja w tym roku atakuję z micro spinnem. Coś wiecej napisze za tydzien.Też byłem latem 2-3 lata temu, w sumie nieźle, bo parę szczupaczków było, w tym metrówka, ale z tych mniejszych (102), trochę drobnego okonia (max to ok. 25 cm), a sandacza to nie, ale może dlatego, że nie łowiłem po ciemku.
register Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Na południe od jez. Lidzbarskiego są dwa jeziora, Bryńskie PN i Bryńskie PD. Czy wie ktoś może kto jest właścicielem?Jedyne co jak dotąd znalazłem to na stronie PZW Toruń:"Rzeka Brynica odcinek górski - od źródeł do ujścia Strugi Górzanki z wyłączeniem jezior Bryńskie Południowe i Bryńskie Północne."I to wszystko.Miejscowy rolnik. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
MichalN Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Poważnie?Pytam bo szukam fajnej miejscówki na majówkowy wypad rowerowo - wędkarsko - namiotowy.
register Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Poważnie, podobno za jakąś opłatą można łowić, ale szczegółów nie znam. Jeśli Ci zależy mogę spróbować się dowiedzieć.
Welik Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jeżeli chodzi o jeziora Brynskie to wiem ze na jednym da lowic płacąc u gospodarza. Co do drugiego to nie wiem?
Rekomendowane odpowiedzi