benjam87 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Witam, zauważyłem wczoraj, że strona j.pl bardzo wolno mi się ładuje, pojawiają się też komunikaty czas połączenia został przekroczony.Używam M.firefoxa i wcześniej nie miałem takich problemów.Czy jest to jakiś problem portalu?Dodam, że z innych zasobów internetu korzystam bez najmniejszych problemów.
remek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Zerknę co się dzieje. Zmian żadnym nie robiliśmy.
Tommek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Potwiedzam,strona słabo się ładuje,a czasami wogóle nie chce sie załadować
Marcin Goralewski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 może pomoże Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /forum/index.php on line 31Lost connection to MySQL server during queryINSERT INTO fud_msg ( thread_id, poster_id, reply_to, ip_addr, host_name, post_stamp, subject, attach_cnt, poll_id, icon, msg_opt, file_id, foff, length, file_id_preview, offset_preview, length_preview, mlist_msg_id, poll_cache ) VALUES( 18558, 247, 237909, '193.109.123.11', NULL, 1299670628, 'Odp: problem z ładowaniem się strony portalu', 0, 0, NULL, 1, 50000, 772020, 115, 0, 0, 0, NULL, NULL ) Fatal error: SQL Error has occurred, please contact the administrator of the forum and have them review the forum's SQL query log in /forum/include/core.inc on line 185 lub 503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress.
Obrzyn Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Błąd 503 oznacza przeciążenie serwera. Obecny widocznie ma ciut za małe zasoby i czasami się nie wyrabia z zapytaniami. Jeżeli ruch się jeszcze zwiększy będzie niestety trzeba pomyśleć nad mocniejszą maszyną.
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mam spore problemy z wejściem na Forum. Wszystkie inne strony (net) działają ok. Czy coś wiadomo w tej sprawie...???
kwasik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A ja wchodzę, ale od jakiegoś czasu nie pokazują mi się artykuły, chciałem przeczytać o Rozwadowskim, a tu żadnego nie widać!
remek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak to nie widzisz? http://www.jerkbait.pl/?p=941
kwasik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wzrok już nie ten.Usunąłem jerkbait z ulubionych, wszedłem od nowa na jerkbait.pl i już widzę artykuły. Przeczytałem sobie o Rozwadowskim.Zastosowałem sposób informatyków na samochód: wysiadłem, trzasnąłem drzwiami, wsiadłem i ruszył.
remek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Usunąłem jerkbait z ulubionych aż mą krew zagotowało jak mogłeś? jerkbait'a robi się stroną startową
kwasik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jerkbait jest znowu w ulubionych! U mnie teraz startowa to: www.godka.pl
Rekomendowane odpowiedzi