Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zauważyłem wczoraj, że strona j.pl bardzo wolno mi się ładuje, pojawiają się też komunikaty czas połączenia został przekroczony.

Używam M.firefoxa i wcześniej nie miałem takich problemów.

Czy jest to jakiś problem portalu?

Dodam, że z innych zasobów internetu korzystam bez najmniejszych problemów.

Opublikowano

może pomoże

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /forum/index.php on line 31

Lost connection to MySQL server during query

INSERT INTO fud_msg ( thread_id, poster_id, reply_to, ip_addr, host_name, post_stamp, subject, attach_cnt, poll_id, icon, msg_opt, file_id, foff, length, file_id_preview, offset_preview, length_preview, mlist_msg_id, poll_cache ) VALUES( 18558, 247, 237909, '193.109.123.11', NULL, 1299670628, 'Odp: problem z ładowaniem się strony portalu', 0, 0, NULL, 1, 50000, 772020, 115, 0, 0, 0, NULL, NULL )

Fatal error: SQL Error has occurred, please contact the administrator of the forum and have them review the forum's SQL query log in /forum/include/core.inc on line 185

lub

503 Service Unavailable

Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress.

Opublikowano
Błąd 503 oznacza przeciążenie serwera. Obecny widocznie ma ciut za małe zasoby i czasami się nie wyrabia z zapytaniami. Jeżeli ruch się jeszcze zwiększy będzie niestety trzeba pomyśleć nad mocniejszą maszyną.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
A ja wchodzę, ale od jakiegoś czasu nie pokazują mi się artykuły, chciałem przeczytać o Rozwadowskim, a tu żadnego nie widać!
Opublikowano

Wzrok już nie ten.

:D

Usunąłem jerkbait z ulubionych, wszedłem od nowa na jerkbait.pl i już widzę artykuły. Przeczytałem sobie o Rozwadowskim.

Zastosowałem sposób informatyków na samochód: wysiadłem, trzasnąłem drzwiami, wsiadłem i ruszył.

:D