Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zamieszczeniem jego wyrobów na plakatach i ulotkach promujących kolejną imprezę Jerkbait.pl (o której więcej już niebawem), proszę o wysłanie estetycznych fotek wyrobów w możliwie wysokiej rozdzielczości na mój adres mailowy tj: piotr.prazmowski84@gmail.com

Prośba skierowana do rękodzielników lure- i rodbuilderów. Bardzo zależy nam na zdjęciach wykonanych przez Was woblerów, złomu, kogutów, much, gum, wędzisk itd. także wszystkich chętnych zapraszam do (możliwie szybkiego) przesyłania fotek.

A jak nie wyślecie to wstawię tylko swoje :lol: :lol: :lol:

PS. Wysyłających proszę o wpis w wątku ("poszło" szy soś ;) )

Edytowane przez Hesher
  • Like 3
Opublikowano

TŁum chętnych... no nic, będziecie Terminatory oglądać :lol: Termin na przesyłanie zdjęć do jutra do godziny 22:00.

Opublikowano

Hesher w gruncie rzeczy z Lurebuildingiem nie mam nic wspólnego ale w wolnej chwili mogę pogrzebać w szafkach i zrobić parę zdjęć przynęt które udało mi się pozyskać tutaj na forum. Problemem jest to,że najwcześniej jakiekolwiek zdjęcia zrobiłbym dopiero jutro.

Opublikowano
Dzięki za propozycję ale ten patent nie przejdzie bo twórca przynęt może nie mieć woli ich pokazania na plakacie.
Opublikowano

Jeżeli nadal aktualne a chętnych brak to mogę porobić zdjęcia kilku kogutów/ jigów.

Nie będą to niestety super zdjęcia, a przynęty sądzę że najwyższych lotów też nie są.

• 2 tygodnie później...