domin Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam, czy ktoś miał styczność z tym biurem? Wyjazd będzie na jezioro Boren. Jaka jest obsługa, warunki na miejscu w bazie? Może ktoś z Was tu wyjeżdżał z tym biurem i podzieli się wrażeniami. Interesuje mnie jedynie obsługa imprezy i warunki w bazie wędkarskiej. Nie pytam o jezioro bo te znam.
slawek_2348 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Boren24 to Marek Dąbrowski - do niedawna Nagruberyby , nie wiem, nie byłem, ale baza chyba pozostała ta sama.
Tommek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tak jak pisze Sławek, ja jednak polecam Kamila(nagruberyby)
domin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 ..., ale baza chyba pozostała ta sama. tzn? Jakieś zastrzeżenia do tej bazy czy wszystko tak jak być powinno?
domin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tak jak pisze Sławek, ja jednak polecam Kamila(nagruberyby) Kamila znam i jako, że pytam w imieniu kolegów, którzy nie są tu zarejestrowani też im go poleciłem. A czy to, że polecasz Kamila jest czymś podyktowane?
Rekomendowane odpowiedzi