womaly23 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam, Mam Riba , kilkanaście lat go nie używałem, przy ostatnich porządkach w garażu ujrzałem piękną dziurę 10x25 cm wygryzioną przez myszo szczury. Z tego co się zorientowałem to firmy zajmujące się renowacją/klejeniem na gorąco plandek są w stanie to zrobić, jednak ja chciałbym tak naprawdę wymienić całe burty.Macie Panowie jakieś namiary na osobe/firmę która robi takie rzeczy ?
jarekz4 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Spróbuj w Tokarexie. Oni prowadzą naprawy pontonów Busch i Kolibri. 1
womaly23 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ten kontakt już mam, dzwoniłem ale oni samym klejeniem mogą się zając, a mi tak jak pisałem bardziej zależy na wymianie/dorobieniu burt
tomek307 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zadzwoń do Proscan Marine kumplowi wymieniali w ribie burty i jest zadowolony. 1
SkiDivPL Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Spróbuj jeszcze u producenta WATS:http://www.wats.com.pl/kontakt,s3.html
darogryf Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy dobrze myślę. Do podłogi dorobić resztę. Czyli cały ponton. Idziemy dalej tylko do sklepu i kupujemy nowy. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez darogryf
darogryf Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 AAAAAAAAAAA nie doczytałem. Teraz wiem. Czyli żle myślałem.
Sołtys Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Darek, mimo że RIB to podejrzewam iż wymiana balonów w nim da podobną cenę co kupno nowego, ale mogę się mylić.
womaly23 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 Cena że tak powiem jest drugoplanowa o ile w granicach rozsądku. Mam zamiar sobie wyremontować Riba bo fajna zabawka, nie jest to jakiś kolos bo 3.8 m z kierownicą fotelem itd ale na wisłę jak znalazł. Moja łódka jest zbyt ciężka i paliwożerna i szkoda mi jej ciuchać po wiśle a taki Rib z silnikiem 10-15 km będzię śmiagał aż miło
SkiDivPL Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Pamiętałem że gdzieś widziałem.Tutaj masz ofertę sprzedaży RIBA z wymienionymi burtami WATSA: LINKJak napiszesz do sprzedawcy może zdradzi jakieś szczegóły.Ja mam ich ponton i mogę śmiało polecić. 1
Rekomendowane odpowiedzi