Niestety prawda.
Obecnie realizowane są tylko zaległe zamówienia na te blanki .... i THE END .
Kolega zapytał o wędki.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 marzec 2019 - 18:06
Niestety prawda.
Napisano 17 marzec 2019 - 18:11
Napisano 17 marzec 2019 - 18:48
Niestety prawda.
no to wery bed njus
Napisano 24 marzec 2019 - 20:20
Napisano 24 marzec 2019 - 20:46
wersje inshore są bardziej sztywne więc pod Sandacza jak najbardziej
Napisano 24 marzec 2019 - 21:26
wersje inshore są bardziej sztywne więc pod Sandacza jak najbardziej
Napisano 24 marzec 2019 - 23:00
Napisano 25 marzec 2019 - 07:39
Głupoty piszesz, mam ltis76mlf i lws68mxf i ten drugi jest zdecydowanie sztywniejszy.
chyba kolega hvast87 nie mógł tego lepiej ująć,więc kto tu głupoty pisze???zastanów się zanim coś wypocisz bo rzygać się chce od takich ,,znafcuf''
weź kij o tych samych parametrach i porównaj
Użytkownik TomaszKKK edytował ten post 25 marzec 2019 - 07:40
Napisano 25 marzec 2019 - 07:59
chyba kolega hvast87 nie mógł tego lepiej ująć,więc kto tu głupoty pisze???zastanów się zanim coś wypocisz bo rzygać się chce od takich ,,znafcuf''
weź kij o tych samych parametrach i porównaj
Napisano 25 marzec 2019 - 10:25
Podpowie ktoś czy kij Legend Inshore nada się pod sandacze chodzi mi o kij do 21g
Nada sie,ale bedzie duzo inaczej pracowal niz wersja slodkowodna.Jest bardziej miesisty,latwiej wchodzi w ugiecie,ale moc jest.
Napisano 25 marzec 2019 - 17:16
Głupoty piszesz, mam ltis76mlf i lws68mxf i ten drugi jest zdecydowanie sztywniejszy.
No to zrobiłeś zajebiste "porównanie" ...
Dwa zupełnie inne kije, o innej mocy, innej długości, innych ciężarach wyrzutowych......
I jeszcze piszesz, że ktoś głupoty pisze.
Brawo Ty ...
Napisano 25 marzec 2019 - 17:28
Głupoty napisał że inshore są sztywniejsze.No to zrobiłeś zajebiste "porównanie" ...
Dwa zupełnie inne kije, o innej mocy, innej długości, innych ciężarach wyrzutowych......
I jeszcze piszesz, że ktoś głupoty pisze.
Brawo Ty ...
Użytkownik arrowana edytował ten post 25 marzec 2019 - 17:29
Napisano 25 marzec 2019 - 18:07
sam głupoty piszesz,większosc stosuje tą wersje pod Sandacza ale nie będziemy wchodzić w polemikę bo ty zapewne używasz jej na okonie
Napisano 25 marzec 2019 - 18:10
Kurczę , na Croixach znam się słabo . Miałem jednego , łowiłem dwoma , ale co się namacałem modeli wszelakich na Targach chociażby to moje . I absolutnym faktem jest, że porównując konstrukcje słodkowodne Elitek i Extremek z Inshor'ami ( tymi białymi znaczy ) , w tych samych długościach i kategoriach wagowych wyrzutu , to Inshor'y właśnie gięły się chętniej i głębiej , mając charakterystykę pracy zdecydowanie bardziej przyjazną od wersji podstawowych . Gdyby nie kolor i balans tych wędek , byłyby nieomal idealne . Moc , ciętość , szybkość i zarazem spolegliwość pod narastającym oporem nie wymagająca krokodyla do uruchomienia dolnika . Choć jest to moja absolutnie subiektywna opinia jakby co i znajdą się pewnie w tej dyskusji głosy użytkowników , uspokajające nieco temperaturę wypowiedzi dotychczasowych .
Napisano 25 marzec 2019 - 21:11
A ja miałem niegdyś Inshore, model Avid AIS 70MLF.
Absolutnie zgadzam się z tym, co napisał Bartek. Blanki zupełnie inne niż "słodkowodne".
Napisano 27 marzec 2019 - 20:43
Wczoraj miałem okazję łowić na Panfisha 69ULF i bardzo mi przypadł do gustu, jednak przy wietrze który wiał wczoraj ok 13m/s latał on jak szalony ( szczytówka). Czy miał ktoś wersję 64 w ręku i mógł by się wypowiedzieć? Jest ciut sztywniejszy od dłuższej wersji ? Opisany 2g wyżej i nieco mniejszy więc mam nadzieje że będzie ciut szybszy?
Napisano 28 marzec 2019 - 17:45
Napisano 28 marzec 2019 - 19:43
Wczoraj miałem okazję łowić na Panfisha 69ULF i bardzo mi przypadł do gustu, jednak przy wietrze który wiał wczoraj ok 13m/s latał on jak szalony ( szczytówka). Czy miał ktoś wersję 64 w ręku i mógł by się wypowiedzieć? Jest ciut sztywniejszy od dłuższej wersji ? Opisany 2g wyżej i nieco mniejszy więc mam nadzieje że będzie ciut szybszy?
Ciut szybszy... niewiele ale zawsze
Napisano 28 marzec 2019 - 21:09
I ja się zastanawiam nad Panfishem 64lxf tylko nigdzie nie ma informacji o nim, filmików, zdjęć itp
Napisano 28 marzec 2019 - 21:32
69' idealnie się spisywał pod okonkami 28cm tylko łowiłem na wietrze przedwczoraj ok 13m/s i mnie zaniepokoiło to że szczytówka tańczyła...
Na dniach pójdę pomacać 64'. Jeśli chodzi o czułość i "przenoszenie " tego co dzieje się z przynętą wypada lepiej od elitki do 7g , robiłem testy
Użytkownik lyha edytował ten post 28 marzec 2019 - 21:33
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych