w6i6e6 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, interesują mnie opinie na temat tego kijaszka. Z góry dzięki za praktyczne wnioski, przemyślenia i recenzje
Staszku Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 WitamZakupiłem ten kijek tej wiosny z myślą o okoniu. Blank ma szczytową, szybką akcję. Pod większym obciążeniem dość głęboko się ugina. Od strony estetycznej naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Używam go do tradycyjnej główki, czeburaszki i dropa. 1
w6i6e6 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 Łowiłeś też wirówkami, wobkami???
Staszku Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 No nie łowiłem. Szczegółowych informacji na temat tej wędki otrzymasz na stronie stepanow fishing dowiedzą na każde pytanie. Jak będę na rybach to przetestuję i coś napiszę.
rally_Wojtek Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Zadzwoń do nich a uzyskasz szczegółowe info, ja napisałem @ w sprawie tego właśnie kija pod kątem łowiena kleni, pstrągów, i wg info pociągnie nawet wobka 5-6 cm, oczywiście nie sdr-a, ale z małym sterem pstrągóweczkę obsłuży. Oczywiście piszę to co usłyszałem tylko nie wiem czy za 5 stówek nie trafisz czegoś fajniejszego na giełdzie, choć wydaje się całkiem sympatyczny ten kijek
Staszku Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Wobka do 5 cm nie licząc SDR-a i wirówkę 2 da radę.
rej Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Ostatnio polecono mi kijek Crazy Fish Perfect jig w cenie ~ 500zł.-to juz troszkę jest.Czy ktoś z kolegów ma doświadczenie z kijkami tej firmy?Jak z jakością wykonania
Gnat Opublikowano 4 Września 2024 Opublikowano 4 Września 2024 Czy posiada ktoś z Was model 2.30m do 5g ? Szukam realnych opinii.
Rekomendowane odpowiedzi