Skocz do zawartości

Crazy Fish PERFECT JIG CFPJ-86-L-T / 2,6m / 2-10g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

interesują mnie opinie na temat tego kijaszka. Z góry dzięki za praktyczne wnioski, przemyślenia i recenzje  B)

Opublikowano

Witam

Zakupiłem ten kijek tej wiosny z myślą o okoniu. Blank ma szczytową, szybką akcję. Pod większym obciążeniem dość  głęboko się ugina. Od strony estetycznej naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Używam go do tradycyjnej główki, czeburaszki i dropa.

• Like 1
Opublikowano

No nie łowiłem. Szczegółowych informacji na temat tej wędki otrzymasz na stronie stepanow fishing dowiedzą na każde pytanie. Jak będę na rybach to przetestuję i coś napiszę. 

Opublikowano

Zadzwoń do nich a uzyskasz szczegółowe info, ja napisałem @ w sprawie tego właśnie kija pod kątem łowiena kleni, pstrągów, i wg info pociągnie nawet wobka 5-6 cm, oczywiście nie sdr-a, ale z małym sterem pstrągóweczkę obsłuży.

Oczywiście piszę to co usłyszałem ;) tylko nie wiem czy za 5 stówek nie trafisz czegoś fajniejszego na giełdzie, choć wydaje się całkiem sympatyczny ten kijek

• 2 lata później...
Opublikowano

Ostatnio polecono mi kijek Crazy Fish Perfect jig w cenie ~ 500zł.-to juz troszkę jest.Czy ktoś z kolegów ma doświadczenie z kijkami tej firmy?Jak z jakością wykonania 

• 4 lata później...