4,8 tak jak lubi臋, 艣wietny
Woblerki bobesku
#401 OFFLINE
Napisano 20 kwiecie艅 2013 - 15:41
#402 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 15:36
Nowy "duszek"..3,8cm..stery jeszcze trzeba pouszczelniac w tych wszystkich wobkach- ale to ju偶 tam ma艂y piku艣.Jutro si臋 za to zabior臋 bo dzi艣 mam lenia.
Za艂膮czone pliki
U偶ytkownik bobesku edytowa艂 ten post 25 kwiecie艅 2013 - 16:53
#403 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 16:45
zan臋te przecieraj na zawody, a nie bawisz si臋 woblerkami
#404 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 17:41
zan臋te przecieraj na zawody, a nie bawisz si臋 woblerkami
Ju偶 po zan臋cie
Niedawno wr贸ci艂em...z艂owi艂em 1 wzdr臋g臋, 3 -4 p艂otki i 4,5kg ukelejek...zabrak艂o mi 50gr do 3 miejsca..zreszt膮 to takie zawody o "pietruszk臋"-rekreacyjnie pogada膰 z lud藕mi ,popatrze膰 na antenk臋 od sp艂awika (lubi臋 czasem po艂owi膰 na sp艂awiczek) ..uklej臋 dzi艣 preferowa艂y czerwona pink臋
U偶ytkownik bobesku edytowa艂 ten post 21 kwiecie艅 2013 - 17:42
#405 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 19:46
hehe no to nie偶le - byleby tylko te zawody by艂y na 偶ywej rybie
#406 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 20:18
hehe no to nie偶le - byleby tylko te zawody by艂y na 偶ywej rybie
Na 偶ywej. Sp艂awik ju偶 chyba wsz臋dzie jest na 偶ywej . Nie wyobra偶am sobie inaczej:) Jest strza艂 ze startera ko艅cz膮cy zawody potem chodz膮 wa偶膮 ryby i si臋 je wypuszcza bezpo艣rednio po zwa偶eniu:)
Zreszt膮 m贸j okr臋g (Pozna艅) "nawet" spinning ma na 偶ywej rybie.
pozdr贸wki
#407 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 20:32
uff to mnie troch臋 pocieszy艂e艣
#408 OFFLINE
Napisano 21 kwiecie艅 2013 - 20:36
Widzia艂em tam 偶e wobek 艂adnie za st贸wk臋 polecia艂 na allegro
#409 OFFLINE
Napisano 22 kwiecie艅 2013 - 10:34
3,6cm.
Zrobi艂em mu kontuzj臋 na grzbiecie:)
Jakby go jaki艣 okonek dziabn膮艂-tak sobie kombinowa艂em i fajnie to wysz艂o,ale nie wiem czy drugi raz mi si臋 uda podobnie to namalowac:)
#410 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 09:30
3,5cm
Czarnulka:)
Takie "tr贸jeczki" s膮 ju偶 wyzwaniem w malowaniu- a nie tam 5cm plus...lubi臋 malowac takie ma艂e wobki- radocha jak wyjdzie o niebo wi臋ksza ni偶 przy wi臋kszych woblerach.
Okonik te偶 maks 3,5cm
U偶ytkownik bobesku edytowa艂 ten post 23 kwiecie艅 2013 - 10:27
#411 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 11:36
(...)
Takie "tr贸jeczki" s膮 ju偶 wyzwaniem w malowaniu- a nie tam 5cm plus...lubi臋 malowac takie ma艂e wobki- radocha jak wyjdzie o niebo wi臋ksza ni偶 przy wi臋kszych woblerach.
(...)
Masz racj臋.
Jak dojdziesz do takich po 1,5 cm to najbezpieczniej mie膰 w pobli偶u kobiet臋. Je艣li malowanie nie wyjdzie, to pocieszy. A jak wyjdzie, to tak si臋 cz艂owiek podnieci...
#412 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 12:19
A jak wyjdzie, to tak si臋 cz艂owiek podnieci...
Nie podnieca ci臋 to??Bo mnie bardzo.
A Tobie wsp贸艂czuj臋 bo tracisz to co w tym najpi臋kniejsze..
Dla Twojej wiadomo艣ci robi艂em ju偶 wobki mniejsze ni偶 1,5cm -jednak najbardziej lubi臋 bazgra膰 na tr贸jeczkach..
I w przeciwie艅stwie do 90% ludzi na forach internetowych nie bior臋 udzia艂u w "cukier za cukier"..
Kto chce ogl膮da sobie moje wobki kto ma to w "ty艂ku" ten nie wchodzi -proste.
Nie oczekuj臋 偶adnych wpis贸w "fajny wobek" a potem oczekiwania,偶e "on mi napisa艂,偶e fajnego zrobi艂em to ja mu te偶 nas艂odz臋"--to nie moja bajka...
Wszystkie "ale " zapraszam na PW
U偶ytkownik bobesku edytowa艂 ten post 23 kwiecie艅 2013 - 12:27
#413 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 12:33
Oczyska znowu mi si臋 podobaj膮 ,jakie艣 takie fajowe :-)
Kuba to kupione s膮 ,czy sam zrobi艂e艣?
Choroba bo ja szukam prze藕roczystych i nigdzie nie ma ,albo srebrne albo z艂ote albo jeszcze jakie艣 a prze藕roczystych brak:-)
P艂etwy te偶 naturka :-) bardzo fajowe:-)
U偶ytkownik Kielo edytowa艂 ten post 23 kwiecie艅 2013 - 12:41
#414 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 13:10
Kielas wiesz jak zrobi膰 oczy prze藕roczyste?? Bo ja wiem..jak mnie zaprosisz na loda to ci powiem.
Tylko bez podniecenia bo chodzi o loda z maszyny typu "w艂oskie" albo ameryka艅ckie
Bierzesz zwyk艂e oko 3d i odwr贸膰 do g贸ry nogami.
Widzisz jest sreberko to na kt贸rym jest klej- nie? Zerwij je (te srebro) i masz oko 3d prze藕roczyste...wisisz loda:)
Tylko musisz sam dobra膰 technik臋 zrywania tego "sreberka "-ja po艂ow臋 ok贸w popsu艂em...Mo偶e jako艣 na "mokro" bedzie 艂adnie schodzi膰...tu musisz sam pokombionowa膰-idzie to tak robi膰 bo mi raz wysz艂o . Miodzio oko prze藕roczyste wtedy by艂o.
Spr贸buj te偶 zerwa膰 skalpelkiem.
U偶ytkownik bobesku edytowa艂 ten post 23 kwiecie艅 2013 - 13:12
#415 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 13:22
He he he ,no jak tam kiedy艣 b臋d臋 w twoich stronach mo偶e to za 3,50 zakupie W艂oskiego hahaha z posypk膮 hahaha
No na to to dawno wpad艂em ale jak np. robi臋 sobie 20 sztuk na raz to z tym zrywaniem psychicznie nie wytrzymam i potn臋 si臋 艣rubokr臋tem ,my艣la艂em 偶e mo偶e gdzie艣 zakupi艂e艣 :-)
#416 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 13:42
Sreberko spryskujesz np. tym SPR-PRF/LABEL-OFF czekasz chwil臋 i zdejmujesz. Masz czyste oko.
#417 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 13:43
Sreberko spryskujesz np. tym SPR-PRF/LABEL-OFF czekasz chwil臋 i zdejmujesz. Masz czyste oko.
No i widzisz Kielas ju偶 dwa lody wisisz .
- joker lubi to
#418 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 13:55
No dobra niech b臋d膮 dwa :-) ale to ju偶 Polskie kr臋cone hahahah.
A co to: SPR-PRF/LABEL-OFF ?
#419 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 14:08
OK wujek G mi powiedzia艂.
#420 OFFLINE
Napisano 23 kwiecie艅 2013 - 21:43
A偶 musia艂em spojrze膰, co takiego wzi膮艂e艣 za atak.
Bardzo mi przykro, 偶e 藕le mnie zrozumia艂e艣. Nigdy w 偶yciu nie by艂o moj膮 intencj膮 atakowa膰 Ci臋, je艣li tak to odebra艂e艣, wybacz mi s艂aby dob贸r s艂贸w. Ja naprawd臋 - tak jak Ty - maluj膮c malutkie woblerki odczuwam trudn膮 do opisania satysfakcj臋 z tego, gdy si臋 uda tak jak chcia艂em. Satysfakcja, rado艣膰, wewn臋trzne nakr臋cenie - wypisz wymaluj podniecenie. Tak, malowanie zw艂aszcza ma艂ych woblerk贸w podnieca mnie. Mia艂 by膰 偶arcik, 偶e jak cz艂owiek si臋 podnieci, to warto by partner (ka) pod r臋k膮 by艂a, a Ty odebra艂e艣 to - sam nie wiem. Po co mia艂bym Ci臋 atakowa膰? 呕e pokazujesz pi臋knie malowane woblery? Sam wiem, ile to trzeba si臋 napracowa膰, jak frustruj膮ce jest gdy r臋ka zadr偶y, albo cz艂ek nieopatrznie dotknie 藕le wyschni臋tej farby... Im mniejszy wobler, tym trudniej o dok艂adno艣膰, tym 艂atwiej co艣 popsu膰. Ty nie psujesz, z ca艂ym nale偶nym szacunkiem - doceniam walory i staranno艣膰 malunku.
Nie by艂o moj膮 intencj膮 atakowania kogokolwiek, a Ciebie w szczeg贸lno艣ci.
Pozdrawiam
Janusz
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych