No dobra gotowe:)
Dwa z czterech..każdy zupełnie inny,każdy inny korpus itd...
6cm
5,5cm
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 07 maj 2013 - 07:33
No dobra gotowe:)
Dwa z czterech..każdy zupełnie inny,każdy inny korpus itd...
6cm
5,5cm
Napisano 07 maj 2013 - 07:37
Napisano 07 maj 2013 - 07:43
A gdzie kupujesz te kotwiczki czarny nikiel 100 sztuk?
No właśnie napsiałem maila do sklepu trotka...bo widzę są "niedostępne"...czekam na odpowiedź kiedy i czy w ogóle będą..Jak się dowiem to ci napiszę
Użytkownik bobesku edytował ten post 07 maj 2013 - 07:44
Napisano 07 maj 2013 - 10:52
ok to daj znać
Napisano 08 maj 2013 - 06:11
5-6cm ostatnie dwie sztuki...
Użytkownik bobesku edytował ten post 08 maj 2013 - 06:12
Napisano 10 maj 2013 - 06:18
No i ostatni kropas w ciemniejszej szacie...na żywo ma znaczące złote elementy po bokach.
Teraz przerwa w temacie.
Dokończę sobie 10-15 kleniówek a potem się biorę za takie 5cm stwory...
@popper a co o tym powiesz?? Oceń wygląd a ja popracuję nad wnętrzem.
Użytkownik bobesku edytował ten post 10 maj 2013 - 06:31
Napisano 10 maj 2013 - 06:42
Wow. Pięknie sobie poczynasz. Ale.. Czemu ja?
Kuba, na moje oko, są świetne a ten ostatni zarąbisty. Przemnóż mi proszę ten wzór x 5 i podaj dane do przelewu.
Ale w początku czerwca. Będę miał coś dla siebie na urodziny
PS.
A i co z okiem? Jakoś takie mocno czarne jest. Takie ma być? Czy to wina aparatu?
Użytkownik popper edytował ten post 10 maj 2013 - 06:44
Napisano 10 maj 2013 - 07:39
Dlatego Ty bo przełowiłeś już trochęęęę tych pstrągów i wiesz co dobre:) Wszystko w tym świecie idzie kupic ,ale nie doświadczenie-dlatego lubię słuchac starszych bo to najlepsza kopalnia wiedzy...wiadomo uczymy się do końca życia.
Nawet były trener kadry narodowej w spinningu znakomity zresztą wędkarz mówił "nie wstydź się uczyc od innych"..
Aparat tak to oko ściemnił jakoś Ogólnie jest ciemne ale nie czarne:) A ta srebrna krecha która idzie od oka przez skrzela w rzeczywistości jest błękitna:)
dzięki
Znikam stąd na jakiś czas
joł
Użytkownik bobesku edytował ten post 10 maj 2013 - 08:03
Napisano 17 maj 2013 - 08:24
Płociarka ponad 30cm (jeżeli chodzi o spina to życiówka)...Tłuścioch skusił się na mojego "duszka" koło 4cm:)
No poprawiła mi humor ta fisza.
Napisano 17 maj 2013 - 08:47
Gratki piękna płociacha ,ja nigdy na spina takiej nie złowiłem :-)
O której wzięła?
Napisano 17 maj 2013 - 08:57
Ja czasem mam płotkę na brzegu...ale znacznie więcej krąpi:)
Z tym,że płotki takie od 20-25 cm siadały a ta już była większa:)
Koło 2 wzięła.
Teraz Panie jakiś Energy Tiger po nocce wjedzie i muszę poszlifować trochę korpusiki:)
Miałem 3 duchy a urwałem dziś dwa i pudełko prawie puste...
Napisano 17 maj 2013 - 09:08
Łeee to kiszka ,ja się wściekam na maxa jak urwę ,krąpie i płotki jak najbardziej siadają ,na Wiśle bardziej krąpie ale taka płoć to już fajowa :-)
Napisano 18 maj 2013 - 07:27
Kleniki ostatnio mi fajnie skubią -nie są to wielkie ryby ,ale co by to było gdybyśmy tylko 50+ łowili:)
Niestety wczoraj urwałem swoje dwa najlepsze duszki...mała żałoba w moim drewnianym świecie trwa..kto wyłapywał swoje perełki wie jaka to strata...były w honorowym miejscu a teraz to miejsce w pudełku jest puste (Tej zaraz będę ryczał) ..z płaczem żartuję ,ale jakaś pustka zostaje--odechciało mi się nawet robić a miałem od rana szlifować papierami......
Mam też wobka który od 3 lat mi dupe ratuje na zawodach - "BOże " jak ja tego urwę to kończę z wędkarstwem hehe
Nie chcę nawet o tym myśleć...
Użytkownik bobesku edytował ten post 18 maj 2013 - 07:28
Napisano 18 maj 2013 - 08:23
Napisano 18 maj 2013 - 10:04
bobesku
Łącze się w bólu wiem co to znaczy,też ostatnio jednego z najlepszych boleniowych straciłem ...zrobi sie nowego
Napisano 18 maj 2013 - 15:26
Witam
Woblerki dotarły, i jestem pozytywnie zaskoczony malowaniem. W realu wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach.
Dzięki za info:) Fajnie,że się podobają
bobesku
Łącze się w bólu wiem co to znaczy,też ostatnio jednego z najlepszych boleniowych straciłem ...zrobi sie nowego
Ale jest Panie na to jedna recepta--->trzeba zrobić jeszcze lepszego ,wtedy się o poprzednim killerze zapomina:)
Sprawdzona metoda bo nie raz się traciło te "najcenniejsze" wobki i humor tylko wtedy wracał jak się ustrugało coś lepszego:)
Miały być materiały w piątek i dupcia blada-ni ma...muszę siedzieć i krajową kopaninę na polsat sport oglądać...
Napisano 21 maj 2013 - 15:43
Nooo w końcu mam to co potrzebowałem:)
"2 kilo" papiru ściernego...(nie no tak z 50 arkuszy)
Wiertarka Skil 710. (następna już będzie Makita- póki co ta na wiercenie w drewnie w domu spokojnie wystarczy)
Do tego nakupiłem "towaru" do malowania za około 2 stówki...
Zaraz zamówię kleje...
Od jutra ruszam na pełnej kur...z robotą
Napisano 02 czerwiec 2013 - 13:27
Panie Karolku,Panie Karolku -to chyba coś dla Ciebie??
Opaliłem ją na brzuszku i lekko po boczkach (na dole-wszystko pięknie widać na żywo przy naturalnych promieniach słońca)-niedługo inny przedstawiciel górskich strumyków zawita w moim temacie:)
Mam zajawkę na tego typu wobki..
Koza złotawa.
Użytkownik bobesku edytował ten post 02 czerwiec 2013 - 16:34
Napisano 02 czerwiec 2013 - 13:40
Przestań mi z tym panem
No to jest to na co czekałem
Efekt końcowy widze że maxymalnie zbliżony do zamierzonego.
O to właśnie nam chodziło- prawda
Piękne
Napisano 02 czerwiec 2013 - 19:11
Efekt końcowy widze że maxymalnie zbliżony do zamierzonego.
O to właśnie nam chodziło- prawda
Piękne
No przyłożyłem się do niej mocno... wzorowałem się na zdjęciu kozy złotawej -nie tej zwykłej co pisaliśmy na PW.
Zwykłe kozy też zrobię.
Idę grzebać przy okonkach.
pozdrówki
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych