Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć!

Jakiś czas temu złotego koloru popróbowałem i teraz już trudno jakoś o nim zapomnieć :)

Niestety nie jest to pracownia Kawalec tylko mój warsztacik :)

post-50888-0-06279700-1437916058_thumb.jpg

post-50888-0-81394400-1437916068_thumb.jpg

post-50888-0-24569500-1437916097_thumb.jpg

post-50888-0-98761700-1437916121_thumb.jpg

post-50888-0-38379800-1437916150_thumb.jpg

post-50888-0-26542800-1437916221_thumb.jpg

• Like 25
Posted (edited)

Nabijacze  :)

Się koledze kliknęło "wyślij" przed skończeniem pisania. Ale przyznać trzeba, że zaczął intrygująco  :D

Obstawiamy o czym będzie? 

Pracownia Kawalec - mój typ

Edited by Dano-G
Posted

Chyba przys..nął :D

podniesie głowę, a na czole odbite  QWERTY   :lol:

• Like 1
Posted

Przepraszam  za to tworzenie wpisu na raty ale miałem jakieś problemy techniczne :unsure:

Blank mocno stary. Jakoś tak od AFTMA 5 w górę bo linka # 6 bardzo ładnie  pasuje.

Nici jedwabne firmy Clover, dość grube  i po nasączeniu lakierem w okolicach stopek przelotek dają ładne rubinowe prześwity.

Przelotki ATC i Pacific Bay

Uchwyt to stabilizowana czeczota kasztanowca w ciemnym odcieniu i polerowany brąz. Dolny pierścień jest szerszy i unieruchomiony.

Posted

Przepraszam za to tworzenie wpisu na raty ale miałem jakieś problemy techniczne :unsure:

Blank mocno stary. Jakoś tak od AFTMA 5 w górę bo linka # 6 bardzo ładnie pasuje.

Nici jedwabne firmy Clover, dość grube i po nasączeniu lakierem w okolicach stopek przelotek dają ładne rubinowe prześwity.

Uchwyt to stabilizowana czeczota kasztanowca w ciemnym odcieniu i polerowany brąz. Dolny pierścień jest szerszy i unieruchomiony.

Śliczny ten szklaczek.

Do takiego koloru blanku bardzo ładnie pasują złote wstawki. Cooper też jest OKI. :)

Posted

Przepraszam  za to tworzenie wpisu na raty ale miałem jakieś problemy techniczne :unsure:

Blank mocno stary. Jakoś tak od AFTMA 5 w górę bo linka # 6 bardzo ładnie  pasuje.

Nici jedwabne firmy Clover, dość grube  i po nasączeniu lakierem w okolicach stopek przelotek dają ładne rubinowe prześwity.

Pięknie wyszło, i lakier i opis i całość kompozycji, warto było dać staruszkowi za szafy drugą młodość. Zdecydowanie udany lift a umiejętności " chirurga " wołają o więcej. :)

Posted

Cześć!

Jakiś czas temu złotego koloru popróbowałem i teraz już trudno jakoś o nim zapomnieć :)

Niestety nie jest to pracownia Kawalec tylko mój warsztacik :)

Ale czemu niestety nie Kawalec?

Bardzo ładna robota. Nie ma powodu do jakiegokolwiek wstydu.

Nie musisz mieć wędki sygnowanej przez jakiegoś wędkoroba znanego w świecie  maniaków sprzętu.

Twoja jest lepsza bo własnoręcznie zrobiona . :)

• Like 2
Posted (edited)

Dziękuję Wszystkim za dobre słowo.

Blank został ze starym lakierem, a tusz użyty do napisów to zwykły Rotring. Niezbyt się rzuca w oczy, na czym mi zależało. Dopiero mocno prześwietlony "wychodzi" razem z nitką. Zrobiłem sobie ten patyk specjalnie pod duże mokre muchy.

post-50888-0-51982200-1437985259_thumb.jpg

post-50888-0-82148900-1437985274_thumb.jpg

Edited by dipper
  • Like 4
Posted

Wędzisko klasa sama w sobie,gratuluję ''warsztatu'' koledze z mojego rodzinnego Roztocza (pochodzę ze środkowego :) ).

Posted

Robota świetna, schludnie i z gustem. Szacunek Kolego :)

Ale mam techniczne pytanko: skąd u licha dostałeś taki śliczny pierścionek? Dla mnie rewelacja i nie przeczę, zaopatrzył bym się ;)