Ja pierwszy będę się cieszył
Tak tak, to akurat mnie nie dziwi Juz maszyny oklejone rezerwacją
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 wrzesień 2013 - 18:36
Ja pierwszy będę się cieszył
Tak tak, to akurat mnie nie dziwi Juz maszyny oklejone rezerwacją
Napisano 26 wrzesień 2013 - 18:39
No chyba se jaja robisz
Napisano 26 wrzesień 2013 - 18:51
No chyba se jaja robisz
no tak, żartujemy sobie.... więc spokojnie. Nie ma się co cieszyć za wcześnie
Napisano 26 wrzesień 2013 - 19:38
Tak na szybko przychodzą mi do głowy dwie postacie.
Andrzej Kłys i Bob Clay. Obaj świetni fachowcy. Bob poza tym bardzo medialny (choć prowincjał) facet. O Andym też pisały gazety...
Pozdrawiam,
Adam
Napisano 04 październik 2013 - 13:10
Znacie jakąś pracownie w woj.małopolskim w której można wszystko kupić tz: blank, przelotki komponenty idt.
Najlepiej aby była jak najbliżej Nowego Sącza (NS) ale najważniejsze aby była w małopolskim
Z góry dziękuje
Napisano 04 październik 2013 - 13:13
Kraków najbliżej Fishing Art
A tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu
Użytkownik fish28 edytował ten post 04 październik 2013 - 13:18
Napisano 04 październik 2013 - 13:58
A tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu
Tak masz racje ale jestem trochę leniwy i nie chcę mi się wertować forum.Postanowie to zmienić a za odpowiedź dziękuje
Napisano 04 październik 2013 - 14:01
Wow a są tam tańsze blanki spinningowe niż 600zł ??
Napisano 04 październik 2013 - 14:05
Są http://www.fishingar...PLN_02_13_2.pdf , poza tym masz jeszcze parę pracowni gdzie sprawę zakupów możesz załatwić przez internet. (zresztą w FishingArt też)
Napisano 04 październik 2013 - 14:10
Ja polecam sklep BRC Robert wszystko doradzi i szybko wyśle
Napisano 04 październik 2013 - 17:15
Co ta młodzież taka leniwa się robi? Nigdy nie dogonimy reszty Europy, wszystko na tacy, a najlepiej jeszcze zawieź i przywieź
Napisano 04 październik 2013 - 17:25
Młody jest to mozna go jeszcze nauczyć
Napisano 04 październik 2013 - 19:46
Mleko sie wylalo, odsona n-ta
Napisano 04 październik 2013 - 20:10
Tak masz racje ale jestem trochę leniwy i nie chcę mi się wertować forum.Postanowie to zmienić a za odpowiedź dziękuje
Regulamin Jerkbait.pl
Pkt 2. Na jerkbait.pl cenimy przede wszystkim jakość, a nie ilość. Zanim utworzysz nowy wątek na forum, opublikujesz zdjęcie czy udzielisz komuś odpowiedzi – przemyśl to co i jak chcesz zrobić (najpierw przeszukaj zasoby forum). Ilość postów nie świadczy o statusie Użytkownika.
Napisano 13 październik 2013 - 12:32
Witam, szukam osoby która by sie podjęła przerobienia wędki, którą zamówiłem w pracowni w 2009r i od tamtego czasu leży, uchwyt do multiplikatora nieporęczny, nie idzie tym łapać, przy minimalnym przegięciu żyłka idzie po blanku, wędka jest na blanku Batson Enterprises rx7 2,60m 10-28g, wędkę oczywiście chciałem reklamować ale gościu zamknął swój sklep i pracownie, nie odbierał telefonu i zostałem z wędką za ponad 1000zł leżącą na szafie i tak dobrze ,że ją dostałem . Jak by znalazła sie osoba która by coś z tym zrobił w wolnej chwili byłbym wdzięczny, oczywiście za wszystko zapłacę .
Napisano 13 październik 2013 - 14:38
Jakiej firmy uchwyt i ile masz przelotek?
Napisano 13 październik 2013 - 17:12
Na uchwycie pisze forecast 16, miał być założony uchwyt firmy fuji, przelotek jest 10, pierwsze cztery na podwójnych stopkach, pozostałe przelotki są na pojedynczej stopce i maja pierścienie przy samym blanku.
Napisano 14 październik 2013 - 03:20
Na uchwycie pisze forecast 16, miał być założony uchwyt firmy fuji, przelotek jest 10, pierwsze cztery na podwójnych stopkach, pozostałe przelotki są na pojedynczej stopce i maja pierścienie przy samym blanku.
Najmniej będzie Cie kosztowało przerobienie na spiralę, bo wykorzystasz wszystkie istniejące przelotki. Kij długi i 9-10 takich przelotek to w spinie, a w castingu takich elek pewnie sporo więcej, albo wyższe przelotki.
Dziwię się, ze od razu sprawy nie reklamowałeś. Sprzęt należy testować zaraz po zakupie.
Użytkownik yankis edytował ten post 14 październik 2013 - 03:21
Napisano 14 październik 2013 - 09:28
Wędkę otrzymałem, po długiej walce nie dał mi jej osobiście, po obejrzeniu od razu chciałem reklamować, ale gościu nie osiągalny, telefonu nie odbierał w końcu stwierdziłem ,że szkoda nerwów i kupiłem druga tym razem fabryczną. Przypuszczam ,że przeróbka będzie kosztowna nowy uchwyt, nowa rękojeść, zakup przelotek i robocizna ,może przerobić na spinning będzie łatwiej?
Napisano 18 październik 2013 - 23:24
Będzie raczej drożej,bo przelotek trzeba będzie dokupić. Te trochę korka i uchwyt to nie tragedia finansowa,a przelotki trzeba wykorzystać te co są,jeno w spiralę je zrobić ,skoro tak bardzo przeszkadza to dotykanie przez linkę blanku.Choć cały czas zastanawiam się czy z dziesiątek,jak nie setki wędek zbrojonych tradycyjnie pod casta ,które miałem w rekach ,któraś nie miała tego "defektu",jakim niby jest to dotykanie.Fizycznie zdaję mi się to nie do przeskoczenia...........w normalnym zbrojeniu,nawet jakby tych przelotek było 20
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
TECH
Hand made →
Pytania początkującego rodbuilderaNapisany przez Suchy498 , 07 lip 2008 tech-rb, rodbuilding |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych