Gość nie chodzi pierwszy raz bo widać ,że czuję się pewnie i nie przejmuje się jej przechyłami.Łodzią nie pływałem ale widać że nie jest oazą stabilności lecz pewnie daje super radę na elektryku widać po ukształtowaniu dna.
[quote name="PiernikTorunski" post="1994597" timestamp="1476394748"]Czy któryś z was miał tą łódkę ? Pływał na niej ??[/Chodzi o to nie jadłem pączka nie wypowiadam się na temat smaku?[/quote] [quote name="brig" post="1994990" timestamp="1476464100"]Sławek ok ale przyznasz ,że strasznie ją zabujało jak się koleś przemieścił.
Tak masz rację Arku.
obejrzenie filmu to jedno, a pływanie i użytkowanie to drugie i oboje z kolegą macie odrobine racji, gość nie ma 2 metrów ale łazi tak ze buja ja na prawo i lewo, ale uwierz mi że na jednej z wypraw odstawiliśmy do wypożyczalni łódkę wynajętą i wracaliśmy moją w 4 dorosłe osoby, nie robi jej różnicy czy jest 2 czy 4 osoby ( co prawda żony nasz mają po +- 60 kg ) czyli ja 102kg + kumpel 85 kg plus dwie kobitki, i jeszcze weszła jedna osoba kolejne 60 kg, i komfortowo płynęła, oczywiscie to były tylko testy.
Wędkuje w dwie góra trzy osoby, są różne fajne jeżdzę inne łódki do 4 m i nie upieram się że ta jest najlepsza ale spełnia pare norm które spowodowały iż byłem z niej zadowolony np. burty sa dość wysokie ale nie tak bardzo by przeszkadzały w spiningowaniu gdy usiądziesz, i jest to na plus bo w moim obecnym River Foxie 390 woda na dużym zbiorniku przy dużej fali wleje mi się do łodzi, a tam nie koniecznie.
Uważam że przy tej cenie zakupu jest to racjonalne wyjście i otrzymujemy fajny sprzęt na rozpoczęcie pływania.