Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam kogoś, kto ma znajomych w Rosji, ew. pomoże w ściągnięciu do nas z ichniejszego sklepu internetowego. Wiem, że temat śliski, ale ja mam za krótkie ręce, by tam sięgnąć. Konkretnie chodzi mi o bardzo cienkie tarcze diamentowe do cięcia ceramiki, które u nas są praktycznie nieosiągalne, albo horrendalnie drogie. Towar mam już namierzony.

Ktoś, coś?

Edytowane przez Maciej_K
Opublikowano

Szukam kogoś, kto ma znajomych w Rosji, ew. pomoże w ściągnięciu do nas z ichniejszego sklepu internetowego. Wiem, że temat śliski, ale ja mam za krótkie ręce, by tam sięgnąć. Konkretnie chodzi mi o bardzo cienkie tarcze diamentowe do cięcia ceramiki, które u nas są praktycznie nieosiągalne, albo horrendalnie drogie. Towar mam już namierzony.

Ktoś, coś?

Zapytaj @Heshera, z tego co pamiętam to miał znajomka na wschodzie

Gość EdekZfabrykiKredek
Opublikowano (edytowane)

Ktoś, coś?

Ja w tym roku ściągałem przez znajomego pare sztuk tarcz co prawda nie do cięcia ale też diamentowych i borazynowych do ostrzenia z Poltavy diamond tools, jak uda mi się znaleść kontakt do niego to podeślę. Edytowane przez FlyFisherman
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzebię stary temat bo potrzebny mi rosyjski łącznik ale troszkę innego rodzaju .... dostałem w prezencie kołowrotek, bodajże Łemz-2 (ЛЭMЗ.2)? niestety wujek google nie wyszukuje o nim żadnych informacji ani cyrylicą, ani ,,po naszemu". Znajdzie się ktoś kto miał styczność z tym wynalazkiem i powie o nim kilka słów?

Opublikowano (edytowane)

chciałem photobucketem, ale chyba zmienili politykę więc wysyłam przypadkowym darmowym hostingiem

https://zapodaj.net/4b592c121339f.jpg.html

Możesz dodać z kompa bezpośrednio na forum, klikasz obok Wyślij "Wiecej opcji" i otwiera się okienko a na dole jest spinacz  "Dodaj plik"

post-54090-0-51837500-1501166808_thumb.jpg

Edytowane przez seiken
  • Like 1
Opublikowano

ehh, a jeszcze niedawno śmiałem się z mamy, że nie umie dodawać załączników w e-mailu

Nikt nie wie co to za maszynka? Chyba trafiłem na jakiś super unikat ;)

Opublikowano

Miałem takie cudo za dzieciaka. Nabyty drogą wymiany od kolegi, który to za...nabył go nie do końca legalnie od "Rusków" na bazarze...

Ten sprzęt trochę lat musi mieć...