Skocz do zawartości

Jerkbait - aplikacja na smartfona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 

Jest nas tu bardzo dużo , może warto by mieć Jb pod ręką a nie grzebać przez przeglądarkę na swoim telefoniku ? 

Co sądzicie o takim pomyśle ? 

post-55757-0-06353600-1477753163_thumb.jpg

Komentarze mile widziane . wszystkie !! pozdro

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

JB jest dostępny przez tapatalk... Można sobie skrót wywalić (do jerkbaita) bezpośrednio na pulpit i działa dokładnie tak jak miałaby działać dedykowana aplikacja (o ile ktoś podjąłby się ją napisać)

Edit: no i tapatalk jest dostępny na wszystkie platformy sprzętowe, Andka, Windę, MacOS itp...

Edytowane przez venom_666
  • Like 1
Opublikowano

Ja przeglądam Jerka głównie przez smartfona ale przez TapaTalk i jest to o wiele bardziej wygodne niż przez przeglądarkę. Trzeba się co prawda trochę przestawić i przyzwyczaić ale myślę że warto.

Co do apki - to może być ciekawy pomysł, ja na pewno pobiorę jak będzie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Osobiście mam problemy z dodawaniem wątków przez mobilne urządzenie.Powiadomienia przychodzą troszkę pózniej niż potrzeba.Często przez to pluję sobie w brodę, że uciekła mi okazja na którą długo czekałem.Nie mam powiadomień w danej chwili.Dopiero jak włączę TapaTalka.

Z chęcią taką aplikację zainstalowałbym na moim telefonie i nawet wykupił konto premium tak jak to jest na TapaTalku.Fajna sprawa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Kogut Fishing
Opublikowano

Nie mam powiadomień w danej chwili.Dopiero jak włączę TapaTalka.

Może być tak że telefon ubija ci aplikacje po zablokowaniu ekranu albo po jakimś czasie nieaktywności, poszukaj w opcjach :-)

Opublikowano

Taka talk jest spoko pod warunkiem że nie korzysta się w telefonie z windowsa, nie można już pobrać apki

Tego nie wiedziałem. W Szajsungu śmiga dobrze. W Srajfonie również :)

Opublikowano

Tapatalk za biedny? Jak dla mnie, to nie umiesz skorzystać z 80% funkcji :-)

Toż on ma pełną funkcjonalność na forum...

Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli

Opublikowano

Jedynie nie da się dodać ogłoszenia na giełdzie (nie nożna wybrać kategorii)

Tego nie wiedziałem

Czyli ma prawie pełną funkcjonalność forum :-)

Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli

• Like 1
Opublikowano

Używałem kilka lat tapatalka ale mobilna strona forum jest na tyle dobra że odinstalowalem. Bateria na tym tylko zyskala.

Każda aplikacja z opcją synchronizacji to robi.... (zużywa baterie)
Opublikowano

Jedynie nie da się dodać ogłoszenia na giełdzie (nie nożna wybrać kategorii)

u mnie po prostu wchodzę w odpowiedni dział giełdy, wybieram ikonke nowego wątku i daje się ...

Czy da się zrobić apkę dedykowaną??

Pewnie tak, ale to i plugin do forum będzie potrzebny by mogła je odczytać, i nie apka, tylko apki na wszystkie platformy sprzętowe i umieszczenie ich w odpowiednich "sklepach" by użytkownicy mogli bez problemu pobrać i zainstalować bez kombinowania z trybami deweloperów, hakowaniem systemu i innymi duperszmitami pozwalającymi instalować niezależne oprogramowania z "obcych" źródeł...

• Like 1