dawid_ Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Wrzucam system zbrojenia obrotówek. Jak było to przepraszam. Nie spotkałem się wcześniej z takim zbrojeniem przynęt, ale pewnie nie jest to mój wynalazek. - obcinam uszko oryginalnej kotwiczki- wstawiam małe kółko łącznikowe i podczepiam hak- uzbrajam go w gumę, głównie w roli antyzaczepu
jezier Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Mepps Combohttps://www.decathlon.pl/black-fury-orange-combo-nr-3-id_8296682.html
dawid_ Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Pamiętam, że kiedyś szukałem gotowego rozwiązania i nic. W takim razie można usunąć. Edytowane 7 Listopada 2016 przez dawid_
dawid_ Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 ps. Ktoś wie, co to za blacha na zdjęciu? Mam ją od wielu lat i nie mogę sobie przypomnieć.
Hesher Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Miałem taki tandem, mikado albo konger. Pięknie łowił... kiedy wywaliłem twister i wstawiłem kotwicę z wełnianym chwostem
Lepton Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Mepps Aglia TW Rublex Veltic. To dwa pierwsze z brzegu,w których nic nie musisz obcinać.Kotwice są demontowalne. Zakładasz co chcesz i kiedymasz na to ochotę. Taka operacja trwa sekundy.
Rekomendowane odpowiedzi