cd
Wędkarstwo wędkarstwem ale było i coś dla ciała a powiedział bym że z powodu wykwintności produktów, nawet dla ducha
Wspomniany już Łukasz zaskoczył (przynajmniej mnie) deserkami, które nie często trafiają się powszechnie ... miodzio! Bajeczna kompozycja i płatki storczyków czy nawet całe bratki i inne krzaczory (takie zaczepy), które konsumowało się z kramami , leguminkami, karmelkami i nawet nie wiem z czym jeszcze
_IGP2689a.jpg 68,96 KB
8 Ilość pobrań
_IGP2698a.jpg 47,85 KB
8 Ilość pobrań
W pewnym momencie pojawiły się kociołki z zupami, których Mistrzem był Marek. Kapuśniak, barszcz ukraiński, ogórkowa ... Panowie, nie będę opisywał bo się nie da!!! REWELACJA!!!
A do tego szczytny cel. Można było wrzucić do puszki (ale nie musisz ...ja wrzuciłem w imieniu własnym i naszego zespołu) dowolną ilość kasy na ... widać na puszce
_IGP2696.JPG 44 KB
8 Ilość pobrań
_IGP2703a.jpg 39,63 KB
8 Ilość pobrań
_IGP2704a.jpg 46,79 KB
8 Ilość pobrań
Na koniec, na zewnątrz odbył się praktyczny pokaz "muchowania" ... ja pierdziu! ale ta mucha szczupakowa latała!!!
Jest na obrazku. Kto ja wypatrzył?
_IGP2771a.jpg 68,65 KB
8 Ilość pobrań
Podsumowując: było zaje . Gratulacje dla ludzi zakręconych! I choć właściwie nikogo tam nie znałem (no może po za Elą, Mirkiem Golańskim i Sebastianem Kolkowskim, zostałem przyjęty jak swojak ... nie dałem się zbajerować na przejście na stronę muszkarską ... póki co )
Użytkownik BOB1 edytował ten post 12 luty 2017 - 19:52