benito Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Hejas Jakie preferujecie prowdzenie woblera w lato na szczupaka (mowie o tych ze sterem)? Czy prowadzenie woblera zalezy od pogody?
Friko Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 dosyć ogólne pytanie, ale moze stanie sie okazja do zaprezentowania róznych technik, np. zwiazanych z konkretnym modelem? Jezeli chodzi o mnie to w rzekach staram sie prowadzic raczej wolno, z przytrzymywaniem, co jest takze podyktowane miejscami w ktorych lowie (wolniej prowadzac albo wstawiajac łapie mniej zaczepow) W jeziorach generalnie prowadze krotkimi podszarpnieciami pomiedzy ktorymi nastpuje przerwa w zwijaniu - w roznych kombinacjach, ale ogolnie dosyc szybko.
benito Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 @Friko Czy zdazaja sie Tobie brania szczupaka wtedy gdy przytrzymujesz wobler w nurcie?
Friko Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nie zdarzylo mi sie jeszcze takie branie szczupaka, ale zdarzaly mi sie brania jak zaczynalem zwijac po przytrzymaniu
Recommended Posts