mifek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 W porozumieniu z właścicielami padła propozycja podjęcia cylkicznych spotkań spinngowocastingowych. Dzien i częstotliwość do uzgodnienia i po to jest ten post. Wasze propozycje. Komu i jak pasuje. Spotkania odbywac sie będą w SALONIE WĘDKARSKIM SUM przy ulicy Łokietka (ścisłe centrum - okolice Dom Handlowego Kupiec). W programie: -wolne rozmowy na tematy wiadome -pokazy sprzętu od zupelnie taniego i przystępnego po najwyższe półki. -Licze na dyskusję zainteresowanych oraz propozycje terminowo - czestotliwościowe
Friko Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bravo @mifek !Pamietaj żeby zarzucic jakas fotke z takich spotkan, chetnie poznamy kolegow ze Szczecina i okolic pozdrawiam
ziuta Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Chętnie przyjdę na takie spotkanie, a co do terminu to moim zdaniem najlepiej pasuje któryś z dni od poniedziałku do czwartku włącznie powiedzmy o 18.00.Dobrze by było skombinować jakiś komputer żeby fotki ew. filmiki z łowów pokazać.Pozdrawiam i licze na zainteresowanie szczecinian.
Salmo_Salar Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 @mifkuJa bym pojechał ale, jak Ci tu powiedzieć, kapku za daleko Pozdr. Salmo
zamki Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 @mifkuJa bym pojechał ale, jak Ci tu powiedzieć, kapku za daleko Pozdr. Salmo Jak już Zamieszkasz w Olsztynie to sie z raz wybierzemy
mifek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 z komputerkiem problemu nie ma, bo zawsze jest tam albo laptop @kibic'a albo ja zabiore swojego lapcia. Mysle ze poczekamy chwilke (powiedzmy tydzien) by sie zainteresowani zorientowali i oglosimy jakis wspolny termin
Kibic Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Przede wszystkim przepraszam bardzo za tak długie milczenie, ale miałem problemy z Internetem. Co do spotkań, to wszystkich serdecznie zapraszam, komputerek jakiś na pewno zorganizujemy, no i gdyby spotkania miały się zaczynać o 18.00 to zapewniam, że na pewno nie zamkniemy o 19.00 (tak jak jest na drzwiach sklepowych). Dla zachęty dla wszystkich nie do końca zdecydowanych – na pierwszym spotkaniu dla każdego uczestnika od sklepu mała niespodzianka. No i oczywiście wszystkim bardzo wielkie dzięki za miłe przyjęcie na forum, oraz specjalne podziękowania dla kol. MIFKA za cierpliwość na bezpłatnych lekcjach. Pozdrawiam Kibic
Sławek Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 @ZamkerWtedy to już chyba olsztyńskie spotkania będziemy organizować Pozdrawiam
mifek Posted July 28, 2006 Author Posted July 28, 2006 No i oczywiście wszystkim bardzo wielkie dzięki za miłe przyjęcie na forum, oraz specjalne podziękowania dla kol. MIFKA za cierpliwość na bezpłatnych lekcjach. A kto powiedział, że one sa bezpłatne Rachunek zbiorczy prześle poczta na koniec miesiąca <_<
zamki Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 @ZamkerWtedy to już chyba olsztyńskie spotkania będziemy organizować Pozdrawiam Chętnie bardzo chętnie.Tylko oprócz nas jest ktoś jeszcze chetny ???
Salmo_Salar Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 Cztery osoby to już czasami tłok Jak narazie jako zaczyn trzy starczą Pozdr. Salmo
rognis_oko Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 @Mifek, bardzo fajna inicjatywa. Trzymam kciuki za udane spotkania.
Artech Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 Podajcie jeno termin a jak nie będę w tym momencie w pracy to napewno się zjawię Może nie na wszystkie uda mi się wybrać (praca na zmiany) ale napewno się postaram
patu Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 @Mifek, koledzy z wioski z kominami obok wioski z tramwajami tez sie chętnie zjawią , daj znać co , jak i kiedy to na pewno wpadniemy na wspólne pogawędki
mifek Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 ciesze się ze tak chetnie wzyscy sie stawia. mysle nad terminem w przyszlym tygodniu. moze cos kolo polowy... miejsce wiadome... jeszcze tylko LIKXa trzeba zwerbowac i moze MARASa. i będzie komplecik aby tylko sklepik to wytrzymał
WIŚNIA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja bym sie tez pojawil ale mam ciute daleko. @Mifek bede w Polska za 4 tygodnie czyli 27.08.2006.
mifek Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Kogut spoko leszcza. Jak sie pojawisz to zaprosze nawet Twoją sasiadke - niejednokrotnie przełożona w razie czego namiary na mnie masz wiec coś sie na pewno wymysli
KJ-UB Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 widze że jest tutaj mocna ekipa ze Szczecina - troche odbiegając od tematu - gdzie można wyskoczyć w okolicach Szczecina ze spinningiem z brzegu (będę pewnie w przyszłym tygodniu).
mifek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 KJ-UB a chcesz tylko pomachac kijem czy może też cos zlowic zapraszam do mnie na prv, albo jeszcze lepiej na telefoniczna rozmowe, będzie szybciej i skuteczniej... a wody do obławiania mamy huhuhuh
mifek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Mamy pierwsza propozycje terminu. Środa 9.08.2006 Salon Wędkarski SUM przy ulicy Łokietka w Szczecinie. Godz. 17.30 idąc dalej tym tropem wychodziło by wstępnie, że nasze spotkania miałby miejsce w drugą środę każdego miesiąca. Jeśli będzie potrzeba będą to oczywiście cześciej
Artech Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 No całe szczęście, wtedy mam chyba na rano do pracy i od 14 jestem wolny jak dzika świnia
KJ-UB Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mifek - uderzyłem na priva ale bez odzewu - dobry adres?
mifek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 KJ-UB sorry za brak odpowiedzi, ale mam zapiernicz maly... podaj jakiś tel. (na prv) to zadzwonie i powiem co i jak jeszcze raz sorrki
Swet Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Chłopaki, a jak tam z tymi spotkaniami???Bo widzę, że jakby temat się urwał. Odbyło się jakieś? Będą następne? Chętnie bym się na takim meetingu pojawił (z paroma browarkami, wiadomo nowy musi się jakoś wkupić )
Recommended Posts