Ktoś pisał powyżej, żeby podzielić dział sprzedam na podgrupy: powiedzmy jedna dotycząca przynęt/druga kołowrotków/trzecia wędzisk itd. Jak na moje to nie jest to głupi pomysł. Ułatwiło by to na pewno szukanie. Interesują Cię kije? proszę masz pod kategorię i nie musisz przedzierać się przez 10 stron na których większość dotyczy np. przynęt. Może warto by było aby władza to rozważyła
Mi się pomysł nie podoba, już dostatecznie mnie wpienia widok
@XYZ : sprzedam wobler 4cm
@XYZ : sprzedam wobler 3.5cm
@XYZ : sprzedam wobler 4,5cm pstrąg
@XYZ : sprzedam wobler 4,5cm okoń
@XYZ : sprzedam g***o .... 4cm
jak widzę takie coś, ciśnienie od razu o 50 w górę, zamiast podziałów wprowadził bym zakaz powyższych praktyk (ps, mam nadzieję że nie mamy kolegi o nicku XYZ
)
dużo osób sprzedaje sprzęt na ,,wyprzedaży" robi generalne porządki i nie widzę tu waszego rozwiązania, chyba że będzie dział: przynęty / kołowrotki / wędziska / łodzie / odzież / przynęty z kołowrotkami / kołowrotki z przynętami z wędziskami / łodzie z majtasami ..... i tak w nieskończoność
Zaznaczam że mi obecny stan pasuje ze względu na to że nie szukam niczego konkretnego, zgaduję że tak samo jak i większość kupujących, po konkretną rzecz idę na dział kupię lub do sklepu
To oczywiście tylko moje zdanie
Myślę że jeśli dzielić to ew. na sprzęt drobny i łodzie+silniki gdzie cena jest spora, stoi to dłużej a po 3 dniach jest na 5'tej stronie.
Pozdrawiam
Karol
ps. dobrze by było zrobić coś aby giełdowcy przestali być anonimowi jak Jozin z bazin, skutecznego pomysłu jednak nie mam
Użytkownik PaNeK edytował ten post 13 grudzień 2012 - 18:43