Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

pod koniec tygodnia będę we Wrocławiu, a duże miasto to dużo sklepów wędkarskich. Nie będę miał czasu na zwiedzenie wszystkich, dlatego prośba do forumowiczów:

Może zna ktoś jakiś jeden a dobrze zaopatrzony w markowy sprzęt, co bym mógł uzupełnić braki, bo w mojej mieścinie nie mam na to szans.

pozdrawiam

rafael

Posted

jak napisal jaro, 'krokodyl' mam duzy wybor, wlasnie zrobilem u chlopakow duze zakupy, jezeli bedziesz kupowal w kierunku spina to zapytaj o lukasza

mozesz zejzec tez do sklepu 'spining' kolo ulicy drobnera, tam maj tez niezly wybor sprzetu, ale drozej niz w 'krokodylu'

Posted

Rzeczywiście Krokodyl to teraz najszersza oferta, w jednym miejscu.

Kiedyś był jeszcze niezły sklep przy ul.Ruskiej od strony Pl. Solnego (przy Ratuszu) i jeszcze jeden przy ul. Poniatowskiego (od strony Pl.Bema) Ale ten drugi chyba już pada.

Jest też, o ile pamiętam całkiem fajny mały sklepik, w okolicy Galerii Dominikańskiej, to zdaje się Kazimierza Wlk. po prawej stronie jadąc w kierunku mostu Grunwaldzkiego.

Posted

Dzięki wszystkim!

To mi wystarczy, nie wiem tylko czy czasu mi wystarczy, ale będę się starał zajrzeć do tych które podaliście.

pozdrawiam

rafael