Xiaou Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Witam kupiłem właśnie kołowrotek daiwa emblem-x 3000ia i chciałbym zmienić w nim korbkę na podwójna np z kołowrotków Team Daiwa również starszej serii. Czy jest taka możliwość? Czy ktoś może próbował zmieniać na inne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rheinangler Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) Jeśli z rozmiaru 3000 to powinna pasować, ale tak jak piszesz z modeli podobnych rocznikowo.Z R-4 już nic nie będzie pasować bo nie ma hexów do 3000-czek co oczywiście rozwiązało by sprawę najszybciej. Edited May 18, 2017 by Rheinangler
Guzu Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) Witam kupiłem właśnie kołowrotek daiwa emblem-x 3000ia i chciałbym zmienić w nim korbkę na podwójna np z kołowrotków Team Daiwa również starszej serii. Czy jest taka możliwość? Czy ktoś może próbował zmieniać na inne? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMusiałaby to być korba od kanciakaW generacji ia / c nie istniała korbka podwójna z tak długim trzpieniem by pasowała do 3000. Tylko do 2500 Także korbka od tournament z 3000 IT-W Chyba że jakiś after market, ale dotychczas nie miałem okazji widzieć Edited May 20, 2017 by Guzu
Xiaou Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Dziękuje za odpowiedź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Recommended Posts