Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolejna przykra wiadomość ze świata kultury, zmarł Roger Moore aktor znany najbardziej z roli Jamesa Bonda i  "Świętego".. Osobiście bardzo go lubiłem za dystans do odgrywanego bohatera..
mój ulubiony agent 007
post-58255-0-53618300-1495547528_thumb.jpg

Posted

Szkoda człowieka.

Choć ja pierwszy raz go spotkałem za małolata w książce Nienackiego,,Pan Samochodzik i Złota rękawica" i powiem wam ,że inaczej sobie go wyobrażałem :(

Ale do dziś lubię Bondy z nim,zwłaszcza "MOONRAKER"

Posted

Lubiłem go mój imiennik

Pawdziwy dystyngowany Bond został zagrany przez dwóch aktorów-Sean'a Connery i właśnie Roger'a Moore'a. Dwa przykłady ludzi z zasadami z krwi i kości.

Posted (edited)

Kurna, jako młody chłopak chłonąłem wszystkie Bondy, obejrzałem wszystkie filmy z tej serii. Connery i Moore stworzyli wzorcowe wręcz role. Żal :(. Z takimi stratami odchodzi też cząstka naszego dzieciństwa i młodości :wacko:

Edited by pawello
Posted

Ale słabe to jest :(

Naprawdę jakaś seria na wybitnych ludzi kultury.

:(

Nie może tak polityków zabierać? :(

• Like 1
Posted

Nie może tak polityków zabierać? :(

Złego diabli nie biorą niestety ... :angry:

• Like 1
Posted

Dla mnie typ najprzystojniejszego faceta na świecie. Takiego Go pamiętam, jak oglądałem Świętego.Byłem wtedy przedszkolakiem. O Bondzie nie wspomnę.Tylko Roger z tą swoją mimiką i słownymi ripostami mógł tak zagrać.Pamiętam też Ivanhoe i Jego fajną rolę w filmie Ucieczka na Atenę wraz z Tellym Savalasem (Kojak), Claudią Cardinale i Davidem Nivenem. Roger R.I.P.

• Like 1