Krzysiek P Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Kolejna przykra wiadomość ze świata kultury, zmarł Roger Moore aktor znany najbardziej z roli Jamesa Bonda i "Świętego".. Osobiście bardzo go lubiłem za dystans do odgrywanego bohatera..mój ulubiony agent 007
kogut Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Szkoda człowieka.Choć ja pierwszy raz go spotkałem za małolata w książce Nienackiego,,Pan Samochodzik i Złota rękawica" i powiem wam ,że inaczej sobie go wyobrażałem Ale do dziś lubię Bondy z nim,zwłaszcza "MOONRAKER"
SID Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Lubiłem go mój imiennikPawdziwy dystyngowany Bond został zagrany przez dwóch aktorów-Sean'a Connery i właśnie Roger'a Moore'a. Dwa przykłady ludzi z zasadami z krwi i kości.
pawello Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 (edited) Kurna, jako młody chłopak chłonąłem wszystkie Bondy, obejrzałem wszystkie filmy z tej serii. Connery i Moore stworzyli wzorcowe wręcz role. Żal . Z takimi stratami odchodzi też cząstka naszego dzieciństwa i młodości Edited May 23, 2017 by pawello
Guzu Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ale słabe to jest Naprawdę jakaś seria na wybitnych ludzi kultury. Nie może tak polityków zabierać? 1
S.N. Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nie może tak polityków zabierać? Złego diabli nie biorą niestety ... 1
Novis Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Dla mnie typ najprzystojniejszego faceta na świecie. Takiego Go pamiętam, jak oglądałem Świętego.Byłem wtedy przedszkolakiem. O Bondzie nie wspomnę.Tylko Roger z tą swoją mimiką i słownymi ripostami mógł tak zagrać.Pamiętam też Ivanhoe i Jego fajną rolę w filmie Ucieczka na Atenę wraz z Tellym Savalasem (Kojak), Claudią Cardinale i Davidem Nivenem. Roger R.I.P. 1
Recommended Posts