Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie. Jakiś namiar na sklep w Warszawie z silnikami elektrycznymi z ogarniętymi sprzedawcami. Miejsce godne polecenia w przypadku problemów, reklamacji, doradztwa itd ...

Posted (edited)

Minnkotę znajdziesz w każdym większym wędkarskim. Centrum Wędkarstwa na ul. Wybrzeże Gdyńskie jest takim najbardziej znanym sklepem wędkarskim w Warszawie. Ja akurat niespecjalnie tam lubię chodzić bo sprzedawcy trochę bucowaci. Jak z gwarancją to nie wiem ale to raczej dystrybutor realizuje roszczenie (Normark) do sklepu tylko oddajesz. 

Znalazłem taki sklep co ma Haswingi w ofercie ale nigdy tam nie byłem choć mieszkam dość blisko.

http://wodomania.pl/osapian-c-2_6_10.html

EDIT: Wesoła to prawobrzeżna Warszawa, na wylocie w stronę powiedzmy Siedlec. 

Edited by rower26
  • Like 1
Posted

Pleciona.pl ? myślę że chłopaki by ci pomogli 

ul. Wał Miedzeszyński 377

Tel. 22 810 29 90

• Like 1
Posted

Jeśli Wawa i okolice to polecam Ci www.wodomania.pl z Wesołej - gość jest naprawdę w temacie, nie ma ciśnienia na wciskanie tego co leży na półce. Większość silników i echosond ma opływane więc rozmowa jest rzeczowa. Kupowałem u niego Haswinga 2KM na takiej zasadzie, że na weekend wypożyczyłem w celu przetestowania - gdyby mi nie odpowiadał właściciel sklepu obiecał przyjąć sprzęt bez żadnych wstrętów. Ceny internetowe - zresztą dystrybutorzy narzucają ceny więc pole manewru jest praktycznie żadne.

Mariusz

• Like 1
Posted

Moj haswing 55lb przyjechal zwodomanii, ale tylko na tym moj kontakt ze sklepem sie zakonczyl. Moge polecic tak czy inaczej.