Jump to content

Recommended Posts

Posted

Konkurs dotyczy zagospodarowania przestrzeni publicznej nad Wartą w Poznaniu.

Każdemu z nas może się zdarzyć tam wędkować , dlatego - jeśli jest taka możliwość - powinniśmy wyrazić swoją opinię głosując na najlepszy projekt.

Tak się składa że współautorem najlepszego projektu jest mój syn ( Jan Wichrowski ) któremu każdy wygrany konkurs pozwoli jeszcze lepiej zredagować CW.

Dlatego uprzejmie zapraszam do głosowania.

Linkuję przedmiotowy projekt :

http://konkurskolo.pl/project,show,93,24,DOKI.html

PS.

Najwygodniej zalogować się przez FB.

Posted
O zagospodarowaniu przestrzeni publicznej nad Wartą w Poznaniu powinni wyrażać swe głosy Poznaniacy. A nie powinny wypowiadać się osoby, którym raz w życiu albo nawet pięć razy zdarzy się tam wędkować.
  • Like 2
Posted (edited)

Uspokój się Olo.

To jest konkurs koncepcyjny - zorganizowany przez producenta ceramiki łazienkowej dla studentów.

Dzieciaki mogą wygrać parę złotych na wakacje.

Weź lepiej oddaj głos na, mojego chłopaka, zamiast naprawiać świat za pośrednictwem forum wędkarskiego.

Edited by samwieszkto
Posted (edited)

Jestem spokojny. Glosu nie oddam bo nigdy w Poznaniu nad Wartą nie byłem, nie widziałem innych projektów i nie wiem czy jest najlepszy. Ale jeśli jest, to Twój chłopak na pewno wygra i bez mojego glosu.

Świata też nie naprawiam, po prostu staram się nie robić niczego owczym pedem i jak mogę to przestrzegam przed takimi kompulsywnymi działaniami.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Edited by OloPe
Posted
Ciekawy projekt, bardzo aktualny w ośrodkach, które maja przestrzeń do sezonowego zagospodarowania, ma mój głos.