roost Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 (edited) Witam, zgubiłem jedną z tych roleczek widocznych na zdjęciu, czy można korzystać z kolowrotka bez jednej roleczki? Gdzie można to dokupić? Ewentualnie czy dorobienie elementu o podobnych wymiarach wchodzi w grę? Kołowrotek to Ryobi Zauber 4000, www.fotosik.pl/zdjecie/95285233e8603bcc Edited June 12, 2017 by roost
Bander Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Zgubiłeś jeden z wałeczków na łożysku oporowym?Kołowrotek użytkować możesz ale raczej nie licz na pewną blokadę...Dorabiać nie ma co(może trafisz jakąś używkę), ja bym wymienił całe łożysko...
roost Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 (edited) Tak zgubiłem jeden z tych waleczkow, czyli trzeba szukać nowego łożyska... Może ktoś orientuje się gdzie takowe mogę znaleźć? Edited June 12, 2017 by roost
Tomek TJ Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Gdzies na forum jest serwisant Dragona, pewnie ma taki wałeczek, i za drobną opłatą dostaniesz. Powinien być w tym dziale.
Recommended Posts