Jeziorm 1 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 https://m.facebook.com/pg/biedneryby/about/?ref=page_internal&mt_nav=1 nie mam fejbuka, trafilem na to przypadkowo...
Tomek88 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) Trzeba było się tego spodziewać, nie pierwszy raz po przeczytaniu tej deklaracji stykałem się z głosami jaką to krzywdę rybom robią wędkarze, nie mniej jednak są to głosy mocno nadal zmarginalizowane. Żeby zarzuty nie były hipokrytyczne trzeba by zająć się skasowaniem przy okazji a nawet wcześniej myślistwa jako bardziej brutalne i dalej gałęzi gospodarki zajmującej się chowem zwierząt, stworzyć na miejscu hodowli trzody, bydła i drobiu parki narodowe w wyniku czego jeść trawę oraz jabłka z polskich sadów A bardziej od samego wpisu ciekawi mnie jak rozwinie się ta dyskusja i kiedy dostanie kłódkę Edited June 22, 2017 by Tomek88 1
maicke82 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 https://m.facebook.com/pg/biedneryby/about/?ref=page_internal&mt_nav=1 Nareszcie ktoś się wziął za tą bandę oszołomów
xyzzvpc Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Ja to zazdroszczę ludziom ilości wolnego czasu, tylko jego nadmiar może spowodować że ktoś wymyśla takie pierdoły 2
tomasxt Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 (edited) Ja to zazdroszczę ludziom ilości wolnego czasu, tylko jego nadmiar może spowodować że ktoś wymyśla takie pierdoły Taa, albo strajkuje tygodniami przypięty do drzewa Green peace :/ Edited June 23, 2017 by tomasxt 4
grzesiekp. Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Żyjemy w czasach gdy ludzie prześcigają się w wymyslaniu problemow i ich zwalczaniu. To zdaje się jest kolejny przykład. Tylko czekać jak aktywiści z tej grupy przypną się do bulwarów w W-wie podczas SF!! W tv pełna przejęcia reporterka miejska będzie informowała na żywo o bohaterstwie aktywistów. .. I piszę to poważnie.. 1
SID Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Wybaczcie, czegoś nie rozumiem.On na końcu napisał, że Tomasz dostał "W Pierre Doll w Warszawie?
xyzzvpc Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Nie dostał, "Tomasz W Pierre Doll z Warszawy" jest jak mniemam pseudonimem, ksywką pod którą ukrywa się założyciel tej strony, żeby wydawać się bardziej groźnym ? Pewnie jakaś dzieciarnia ma zabawę, bo jeżeli zrobił to ktoś pełnoletni to naprawdę whiskas zamiast mózgu.
Wojtek14 Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Przecieź to jest typowy troll :-) Nawet napisał w odpowiedzi na komenatrz jakiegoś zbulwersowanego tą stroną "fanatyka wędkarstwa", że wpisy są dla beki :-)
Recommended Posts