Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Trzeba było się tego spodziewać, nie pierwszy raz po przeczytaniu tej deklaracji stykałem się z głosami jaką to krzywdę rybom robią wędkarze, nie mniej jednak są to głosy mocno nadal zmarginalizowane. Żeby zarzuty nie były hipokrytyczne trzeba by zająć się skasowaniem przy okazji a nawet wcześniej myślistwa jako bardziej brutalne i dalej gałęzi gospodarki zajmującej się chowem zwierząt, stworzyć na miejscu hodowli trzody, bydła i drobiu parki narodowe w wyniku czego jeść trawę oraz jabłka z polskich sadów ;)

A bardziej od samego wpisu ciekawi mnie jak rozwinie się ta dyskusja i kiedy dostanie kłódkę :)

Edited by Tomek88
  • Like 1
Posted (edited)

Ja to zazdroszczę ludziom ilości wolnego czasu, tylko jego nadmiar może spowodować że ktoś wymyśla takie pierdoły :)

Taa, albo strajkuje tygodniami przypięty do drzewa ;) Green peace :/

Edited by tomasxt
  • Like 4
Posted
Żyjemy w czasach gdy ludzie prześcigają się w wymyslaniu problemow i ich zwalczaniu. To zdaje się jest kolejny przykład. Tylko czekać jak aktywiści z tej grupy przypną się do bulwarów w W-wie podczas SF!! W tv pełna przejęcia reporterka miejska będzie informowała na żywo o bohaterstwie aktywistów. .. I piszę to poważnie..
  • Like 1
Posted

Wybaczcie, czegoś nie rozumiem.

On na końcu napisał, że Tomasz dostał "W Pierre Doll w Warszawie?  ;)

Posted

Nie dostał, "Tomasz W Pierre Doll z Warszawy" jest jak mniemam pseudonimem, ksywką pod którą ukrywa się założyciel tej strony, żeby wydawać się bardziej groźnym ? 

Pewnie jakaś dzieciarnia ma zabawę, bo jeżeli zrobił to ktoś pełnoletni to naprawdę whiskas zamiast mózgu.

Posted
Przecieź to jest typowy troll :-) Nawet napisał w odpowiedzi na komenatrz jakiegoś zbulwersowanego tą stroną "fanatyka wędkarstwa", że wpisy są dla beki :-)