remek Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Ponieważ wiele osób pytana nas czy wyprodukujemy ponownie koszulki Street Fishing Extreme odpowiadamy ... TAK. Poniżej formularz zamówienia bluzy Street Fishing Extreme. To wstępna deklaracja. Po zebraniu 50 osób wyślemy do Ciebie maila z prośbą o potwierdzenie zamówienia, które polega na wpłacie wyznaczonej kwoty na nasze konto w przeciągu 5 dni roboczych. Produkcja to około 3-4 tygodni. Czyli podsumowując:- zapisujesz się na listę - to wstępna deklaracja- czekamy na zamówienie 50 sztuk bluz- wysyłamy do zamawiających maila z prośbą o potwierdzenie (5 dni na wpłatę)- produkujemy - 3-4 tygodnie- przesyłamy na wskazany adres- raz na tydzień (poniedziałek, wieczór) wpiszemy liczbę osób, które zamówiły Bluza wyjątkowa. Dlaczego? Koszulka MADE IN POLAND! Zaprojektowana w Polsce, zadrukowana w Polsce, wykrojona w Polsce, zszyta w Polsce, zapakowana też w Polsce i do kupienia TYLKO w Street Fishing Poland. Wysokiej jakości koszulka z oddychającego materiału, długi rękaw, kołnierzyk w stylu stójki. Więcej o koszulce w naszym filmie, zapowiedzi. ROZMIARÓWKA na forlumarzu zamówienia.CENA: 190 PLN (BRUTTO) LINK DO FORMULARZA ZAMÓWIENIA: FORMULARZ lub bezpośrednio na stronie poniżej. Ładuję... 1
slava Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Cześć Remek,czy wymiary szerokości na wysokości piersi są poprawne? Dla XXL 96cm? Daj znać,Dziękuję
Vita Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Proszę sugerować się tylko wymiarami z tabeli, rzeczywiste wymiary po zszyciu mogą się różnić +/- 1cm
Majkel S Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 hej, zawsze jest mi ciężko zorientować się po tych wymiarach ABC, pomimo że mierzyłem się centymetrem. Bardzo proszę o podpowiedź, czy rozmiar L będzie pasował na mnie, tj.wzrost: 182 cmwaga: 82kgsylwetka normalna, niczym specjalnym się nie wyróżniam
szuler666 Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Czesć chyba w nawale spraw przed sobotą nie ma odpowiedzi poczekamy do poniedziałku
remek Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Czesć chyba w nawale spraw przed sobotą nie ma odpowiedzi poczekamy do poniedziałku Poczekajcie proszę ... do wtorku (w poniedziałek do żywych będziemy dochodzić ... po imprezie). Część bluz już mam więc będzie wcześniejsza realizacja. Natomiast muszę sprawdzić rozmiarówkę.
AREKARK Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Poczekajcie proszę ... do wtorku (w poniedziałek do żywych będziemy dochodzić ... po imprezie). Część bluz już mam więc będzie wcześniejsza realizacja. Natomiast muszę sprawdzić rozmiarówkę.
AREKARK Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Poczekajcie proszę ... do wtorku (w poniedziałek do żywych będziemy dochodzić ... po imprezie). Część bluz już mam więc będzie wcześniejsza realizacja. Natomiast muszę sprawdzić rozmiarówkę.
AREKARK Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Coś chyba cicho tu, czy coś się dzieje w sprawie ? Jeśli mało chętnych to może podjąć temat na jednym z wystąpień na żywo na FB odnośnie SFP 2018 1
remek Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Coś chyba cicho tu, czy coś się dzieje w sprawie ?Jeśli mało chętnych to może podjąć temat na jednym z wystąpień na żywo na FB odnośnie SFP 2018 Super pomysł!!!!W kolejnym tygodniu podsumuję listę osób - zobaczę co możemy zrobić.
remek Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 O bluzach dzisiaj na żywo w Street Fishing LIVE #3. 1
remek Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Cześć,Podaję rozmiarówki koszulek, które są gotowe do dystrybucji:- xxl - 5 szt- xl - 10 szt- l - 14 szt.- m - 7 szt. Reszta dzisiaj na LIVE #3 Street Fishing. PozdrawiamRemek
szuler666 Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) Remek zaklepuje 1 sztukę xxl Nie idzie zamówic przez formularz bo pyta o kod Edited October 24, 2017 by szuler666
AREKARK Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Rozumiem że w pierwszej kolejności zamówienia będą realizowane dla osób zamawiających koszulki już w lipcu ?
remek Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Rozumiem że w pierwszej kolejności zamówienia będą realizowane dla osób zamawiających koszulki już w lipcu ? Tak, oczywiście.
AREKARK Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Super W takim razie czekam na e-mail ze szczegółami Pozdrawiam
Recommended Posts