Jump to content

Recommended Posts

Posted

Być może w Art-Rod

Posted

Jakoś dziwnie znajoma jest mi ta konstrukcja i zasada wabienia drapieżników??? No tak, mam Crazy Crawler (lata 50-te), którego kupiłem u "polonusa " w Chicago. W latach 60-tych połowił na niego szczupaków na Alasce ;)

post-52107-0-27362900-1499452769_thumb.jpg

• Like 4
Posted

Czekałem kiedy gość parsknie śmiechem podczas opisywania "wabików", cięć pewnie było co niemiara...podczas wchodzenia na drzewo widać jednak było ironię wypisaną na jego facjacie.

Jawnopapkęzmózgurobienie...czekać aż SG wymyśli pudełka w kształcie jaskini żeby podwieszać netoperki, można by zrobić otwierane od spodu i by środek był waterproof, chyba opatentuje pomysł  :rolleyes:

Posted

Taaa... Na 2018 rok mają wypuścić dildo w wersji neutralnej i głęboko penetrującej... Oczywiście będzie dostępna uzbrojona, jak i loose body

Posted

Ot powierzchniowy chlapak tyle że w nieco ciekawszej formie ;) nie wydaje mi się żeby szczupak atakując taką przynętę rzeczywiście kojarzył ją z nietoperzem tak jak nie wydaje mi się żeby kaczka od SG faktycznie była brana przez szczupaka jako piskle. Co w takim razie miałby imitować zwykły popper? Ryba widzi/czuje ruch na wodzie to wali, a w jakim to będzie kształcie i jak pomalowane to już tylko ludzka wyobraźnia ogranicza 

• Like 6
Posted

Ot powierzchniowy chlapak tyle że w nieco ciekawszej formie ;) nie wydaje mi się żeby szczupak atakując taką przynętę rzeczywiście kojarzył ją z nietoperzem tak jak nie wydaje mi się żeby kaczka od SG faktycznie była brana przez szczupaka jako piskle. Co w takim razie miałby imitować zwykły popper? Ryba widzi/czuje ruch na wodzie to wali, a w jakim to będzie kształcie i jak pomalowane to już tylko ludzka wyobraźnia ogranicza 

Michał, wyjąłeś mi to z ust :D  (dokładnie jeżeli można napełnić trzewia, to się to czyn,i lub jest się głodnym).

Posted

Powiedzcie to tym, których pobudzają super podobnie do ryb wyglądajace przynęty gumowe.

Będące hitem w sieci ;)

Guest mikolaj
Posted

Crawler jak crawler. Istnieją co najmniej kilkadziesiąt lat. Historyjka o nietoperzu jest dla wędkarzy. W Stanach, bo tam stara się wybić z całej masy podobnych, w Europie, bo tu stara się czymś uzasadnić istnienie tej ciągle egzotycznej przynęty. A że historyjka niedorzeczna , bo i nasze środowisko pełne mitomanów, fantastów i ludzi zwyczajnie naiwnych. Z kolei pozostałym teoria dorabiana na siłę nie przeszkodzi w łowieniu.

Przynęta zresztą skuteczna i ciekawa. Sprawdzony i pracujący delikatniej :

http://www.taimentackle.com/pl/pl/product/5.1-cm-arbogast-jitterbug-g630_3364/90896

• Like 1