Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, koledzy gdzie w Krakowie można zaparkować auto blisko starego miasta ?

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

Parkowanie w centrum Krakowa.

Stówe za blokade i stówe za obrazę strażnika"wiejskiego" (to wredna ruda baba była :D )

Edited by MIGOTKA
  • Like 3
Posted

Hotel Royal ma parking na którym można zostawić autko.

Pod samym Wawelem- cena z tego co pamiętam- 5zł za godzine.

Najlepiej wcześniej dzwonić i rezerwować.

Posted

Dzięki za podpowiedzi, na ul. Biskupiej zaparkowałem na płatnym tak jak ktoś wspomniał 5 zł za rozpoczętą godzinę. Ps. jak ktoś się wybiera w niedzielę do Krakowa to jest to chyba zły pomysł, masa ludzi, nie ma gdzie siąść, tragedia.

Posted

... jak ktoś się wybiera w niedzielę do Krakowa to jest to chyba zły pomysł, masa ludzi, nie ma gdzie siąść, tragedia.

Dlatego ja się w niedzielę wybieram z Krakowa, bo nad Wisłą też masa ludzi, nie ma gdzie stanąć tragedia  :huh:

Posted

albo galeria krakowska albo Muzeum II wojny, obok dworca - 2 złote za godzinę płaciłem

Posted

Ja bym stanął na Podchorążych (jest już poza strefą płatnego parkowania i jest zawsze wolne miejsce ) wsiadł w tramwaj 5 min. i jesteś przy rynku

Posted

Niezły, spory parking jest na Karmelickiej, przed skrzyżowaniem z Rajską. Ceny dokładnie nie pamiętam, chyba zł.3,50 za godzinę.

Blisko do Rynku.

Z uwagi na charakter pracy dużo parkuję w strefie, poprawiam sytuację finansową miasta na całkiem sporą kaskę, miesięcznie na pewno więcej, niż roczne opłaty za wędkowanie w okręgu.

A zdecydowanie nie polecam, wręcz przestrzegam, przed wjazdem na parking na ul. Lubicz, przy skrzyżowaniu z Rakowicką.

Ostatnio niebacznie zostawiłem tam auto na około 40 minut. Zapłaciłem 15 złotych!!! Chyba rekord świata.

Posted (edited)
Jana Bułhaka. .twardowskiego . Barska. Zawsze jakieś miejsce na osiedlu sie znajdzie. Do Wawelu 5 minut na nogach Edited by intoxication