theYard Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Witam, koledzy gdzie w Krakowie można zaparkować auto blisko starego miasta ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ferret Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Polecam parking w Galerii Krakowskiej:http://www.galeriakrakowska.pl/pl/parking,18 No i uważaj z tym "starym miastem", bo za to w gębe dają ;-)
MIGOTKA Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 (edited) Parkowanie w centrum Krakowa. Stówe za blokade i stówe za obrazę strażnika"wiejskiego" (to wredna ruda baba była ) Edited July 9, 2017 by MIGOTKA 3
Arek X Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Hotel Royal ma parking na którym można zostawić autko.Pod samym Wawelem- cena z tego co pamiętam- 5zł za godzine.Najlepiej wcześniej dzwonić i rezerwować.
Tomek TJ Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Kazimierz i chwilę z buta, o ile kojarzę w soboty niedziele nie płatne parkingi.
welfron1 Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Zostaw samochód na pobliskim osiedlu zamów taxi i do centrum.Moim zdaniem szybko sprawnie i bez szukania parkingu.
theYard Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Dzięki za podpowiedzi, na ul. Biskupiej zaparkowałem na płatnym tak jak ktoś wspomniał 5 zł za rozpoczętą godzinę. Ps. jak ktoś się wybiera w niedzielę do Krakowa to jest to chyba zły pomysł, masa ludzi, nie ma gdzie siąść, tragedia. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
wojtek_n Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 ... jak ktoś się wybiera w niedzielę do Krakowa to jest to chyba zły pomysł, masa ludzi, nie ma gdzie siąść, tragedia. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaDlatego ja się w niedzielę wybieram z Krakowa, bo nad Wisłą też masa ludzi, nie ma gdzie stanąć tragedia
kfiat Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 albo galeria krakowska albo Muzeum II wojny, obok dworca - 2 złote za godzinę płaciłem
sero1975 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ja bym stanął na Podchorążych (jest już poza strefą płatnego parkowania i jest zawsze wolne miejsce ) wsiadł w tramwaj 5 min. i jesteś przy rynku
sierżant Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Niezły, spory parking jest na Karmelickiej, przed skrzyżowaniem z Rajską. Ceny dokładnie nie pamiętam, chyba zł.3,50 za godzinę.Blisko do Rynku.Z uwagi na charakter pracy dużo parkuję w strefie, poprawiam sytuację finansową miasta na całkiem sporą kaskę, miesięcznie na pewno więcej, niż roczne opłaty za wędkowanie w okręgu. A zdecydowanie nie polecam, wręcz przestrzegam, przed wjazdem na parking na ul. Lubicz, przy skrzyżowaniu z Rakowicką.Ostatnio niebacznie zostawiłem tam auto na około 40 minut. Zapłaciłem 15 złotych!!! Chyba rekord świata.
intoxication Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Jana Bułhaka. .twardowskiego . Barska. Zawsze jakieś miejsce na osiedlu sie znajdzie. Do Wawelu 5 minut na nogach Edited July 15, 2017 by intoxication
Recommended Posts