wolny Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Witam Szukałem i wciaz szukam . Prosze o pomoc w znalezieniu kogos kto ma reke do kanciaków . Chodzi o naprawe i servis . beda naprawde wdzieczny gdyz moje poszukiwania to katastrofa. Pozdrawiam
Piotrek Milupa Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Może chodzi o duże fiaty Nie ma to jak świetny tytuł i treść postu, bądź tu człowieku jasnowidzem. 2
Delbanka Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 „Kanciak” to m.in.: Bal, blok, krawędziak. Może chłop dom buduje?
M a r a s Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Może chodzi o duże fiaty Nie ma to jak świetny tytuł i treść postu, bądź tu człowieku jasnowidzem.Stare Volvo miało nazwę kanciak lub kredens
Sylwek1981 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Już dajcie spokój. Sporo ludzi mówi o "kanciakach" a wy się czepiacie. Kolego spróbuj u Józefa Lesniaka. W Warszawie jest też kolega Łukasz, wcześniej miał nick @ProfilNieaktywny, teraz chyba inny, z tym że nie wiem jak u niego z czasem, bo nie zajmuje się serwisem kołowrotkow zarobkowo. Może ktoś podrzuci Ci namiary.Kiedyś poleciłbym jeszcze Tomka Szczepanika @zorro, ale od dłuższego czasu nie ma go na forum a i zniknął w niezbyt miłych okolicznościach. Choć osobiście mi pomógł 2-3 razy i złego słowa o nim nie mogę powiedzieć.Aha... To forum wędkarskie, więc skojarzenia z kołowrotkami są bardziej na miejscu niż motoryzacyjne czy budowlane. Edited July 14, 2017 by Sylwek1981 1
Recommended Posts