Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czołem .

Poradzcie gdzie można spędzić szybkie, jakieś tygodniowe wakacje, tak żeby można było połowic, pobyczyć się i coś zobaczyć. Wyjazd z żona i dzieciakami. Chodzi o miejsca typu dzisiaj planuję, jutro jadę. Raczej za granicą.

Dzięki .

Posted

Tatralandia i obok Liptowska Mara

Bylem lata temu na Liptowskie Marze. Bralem domek u kolesia co sie oglaszal kiedys na Fishing-Marcie. W cenie lodki itp. Koles napewno doradzi co, jak i gdzie lowic. Od groma tam karpiarzy. Maja duzego suma i duzego sandacza. Domki fajne, w okolicy duzo ciekawych rzeczy do robienia z rodzina.

Albo...

Bilet do Ire, jakis domek na tydzien, wynajem auta zeby pojezdzic pozwiedzac (a jest na co patrzec jak sie lubi zamki i ogolnie ladne widoki) i moze z dzien/dwa na wodzie. Bilety w wakacje z niskim wyprzedzeniem to niestety koszmar. Wynajem auta na tydzien do jakies 100€.  

Pozdr

M

• Like 2
Posted

Tatralandia i obok Liptowska Mara

Ja właśnie się tam wybieram na ''rodzinne wakacje".

Posted
"Właśnie" czyli za około 2 tygodnie jak będę miał urlop w pracy.Tatralandię już znam i mogę z czystym sumieniem polecić.
Posted

Bylem lata temu na Liptowskie Marze. Bralem domek u kolesia co sie oglaszal kiedys na Fishing-Marcie. W cenie lodki itp. Koles napewno doradzi co, jak i gdzie lowic. Od groma tam karpiarzy. Maja duzego suma i duzego sandacza. Domki fajne, w okolicy duzo ciekawych rzeczy do robienia z rodzina.

Albo...

Bilet do Ire, jakis domek na tydzien, wynajem auta zeby pojezdzic pozwiedzac (a jest na co patrzec jak sie lubi zamki i ogolnie ladne widoki) i moze z dzien/dwa na wodzie. Bilety w wakacje z niskim wyprzedzeniem to niestety koszmar. Wynajem auta na tydzien do jakies 100€.  

Pozdr

M

Melek jak znajdziesz dla mnie kawałek kija do casta i zabierzesz na swoją wodę, to wbijam :) Młynek, pare kilo jerków i jakiś dobry, regionalny trunek zmieszczę do walizki  :D

Posted

Cast, a fuuuj :)

Mam same bistmistrze :P

Nie mam wolnego niestety. Za 3,5tyg do PL a do tego czasu pracy na potege bo 2 kolesi z naszej ekipy nocnej (4osoby) odpadlo. Jakbym wspomnial o dniu wolnym to by mnie zabili smiechem :)

Pozdr

M