buszmen Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) Nie wiem czy to odpowiedni dział ,jeśli nie, to proszę o przeniesienie Interesują mnie te zbiorniki . http://www.wasewo.pl/aktualnosci-pzw/blog.html Jak tam jest z rybkami ,który zbiornik jest najatrakcyjniejszy wedkarsko, a który biwakowo dla dziewczyn , zon ,kochanek czyli dużo piasku i czysta płytka woda Edited July 19, 2017 by robisum1
Śruba1987 Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Witam, znam te łowisko w Przyborowie, jeździmy tam co roku w kwietniu na zawody spinningowe na pstrągi. Jest to łowisko specjalnie, trzeba wykupić pozwolenie.
Viking Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 (edited) Bylem tam daaaaawno temu mozna bylo lowic na 4 teraz tylko 3 Ktory zbiornik na pstraga Edited September 30, 2017 by Prime
Śruba1987 Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 "DZIAŁDOWSKA POŁĄCZONA"ten największy zbiornik 1
RedJin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Na pstrąga zbiornik "działdowska" ostatni jadąc od strony przyborowia. Zdarzają się piękne ryby, ale głównie z łódek i po konkretnym rozeznaniu wody. A nie jest łatwa. Zarasta w ciepłe pory bardzo. Zakaz kąpania wszędzie a ludzie i tak na środkowym pływają. Policja mocno w tym roku karała za to. Na środkowym "kruszywo" mimo strefy ciszy w lato karkowce na skuterach jeżdżą. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
sener1986 Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 serio karała za kąpanie się? przeciez tam cała ostrów mazowiecka sie kąpala jeszcze 2-3 lata temu
Viking Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Wlasnie slyszalem ze PO, nie moze karac za plywanie na terenach prywatnych
Recommended Posts