komanch Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Panowie jestem akurat w Chorwacji i kontrolka inspekcji z kilkukrotnym piskaniem przy odpalaniu mi się uruchamia, jak to skasować? próbowałem wg filmu poniżej ale nie działa
Karol Krause Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Spróbuj na zapalonym silniku trzy-krotnie nacisnąć guzik wyłącznika ( 3 krótkie naciśnięcia w odstępach jednosekundowych ) następnie zdejmij zrywkę tak aby silnik zgasł ....Załóż z powrotem zrywkę na wyłącznik i odpal..... powinna zgasnąć inspekcja ( miganie kontrolki ) 1
komanch Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Znalazłem w instrukcji, Twój sposób jest dla modeli z rumplem, ja mam sterowanie manetką,w instrukcji podają sposób z filmu, z tym że zaznaczają że należy 3x odciągnąć guzik łącznie zmieścić się w 3 sekundach, ja chyba dłużej to robiłem .... muszę jeszcze raz sprawdzić .....
komanch Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Potwierdzam, ważne były te 3 sekundy, zmieściłem sie w czasie i biper wyłączony 1
Recommended Posts