granvorka Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) Witam Panowie,Może któryś z Was (a może żonka) ma kartę platinum do Apart, która upoważnia do zniżki 10% ?Szykuje mi się spory zakup, a w bardzo łatwy sposób mogę zaoszczędzić kilka stówek a Wam nabić punkty z góry dzięki - pozdro!P.S: oczywiście nie potrzebuję fizycznie tej karty, wystarczy jakiś numer i ewentualnie nazwisko Edited August 13, 2017 by granvorka
pit1982 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Zlotnik zrobi ci to samo co kupisz w Aparcie jakieś 30%-40% taniej tyle że bez pudełka i napisu Apart .Łatwiej zaoszczędzić w ten sposób
Gad1979 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) Na priv. Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam Edited August 13, 2017 by Trzeci79
granvorka Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 BOB, po 5 latach związku czas na zaręczyny... 1
BOB Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 To ja nie napiszę, którą rocznicę związku mam za kilka dni
Guzu Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana 4
AdasCzeski Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana Daniel...słusznie... słusznie. A to co proponuje kolega pit1982 to klasyczny przykład kradzieży: wzoru, utworu.
granvorka Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 Lubię Apart za ich podejście do klienta, poświęcili mi sporo czasu i byli bardzo pomocni przy szukaniu pierścionka. Bardzo dobrze dbają o klienta, potrafią za darmo wymienić pasek w zegarku czy baterię. Czyszczą biżuterię, zmieniają rozmiar obrączek nawet po kilku latach. Jakieś sznureczki czy rzemyki od bransoletek też potrafią wymienić za darmo. Niestety konkurencja pod tym względem jest tragiczna. Dlatego czasami warto zapłacić te 20% więcej za markę, ale mieć spokojną głowę, że w razie jakiegokolwiek problemu pomogą Ci
pit1982 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Daniel...słusznie... słusznie. A to co proponuje kolega pit1982 to klasyczny przykład kradzieży: wzoru, utworu. ??????/chyba kolege poniosło jaka kradzież wzoru Chodziło mi o oszczedzenie kilkunastu stówek ,wzór można wybrać jaki się chce No chyba że napis Apar....podnosi dla kogoś wartość danej rzeczy
cyprys19 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana Daniel, a Ty zamiast łowić pstrągi ,to złota szukałeś?Już teraz wiem za co te "stelki" kupujesz...ha...ha...
AdasCzeski Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Piotr... napisałeś wyraźnie złotnik zrobi ci to samo... uważasz, że wzór pierścionka, różni się czymś od wzoru koszulki z buzią... wzoru odczepiacza Surfer czy kawałka 51 TSA. ? To są rzeczy chronione.
cyprys19 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) Piotr... napisałeś wyraźnie złotnik zrobi ci to samo... uważasz, że wzór pierścionka, różni się czymś od wzoru koszulki z buzią... wzoru odczepiacza Surfer czy kawałka 51 TSA. ? To są rzeczy chronione. A czy Apart posiada zastrzeżone wzory,czy może wzoruje się na pomysłach złotników?Może to głupie pytanie,ale zupełnie nie jestem w temacie złota i wyrobów z niego...Może Piotrek miał podstawy,aby tak twierdzić?A może po prostu chodziło o to,że pierścionek od złotnika nie będzie odbiegał jakością ,a cena będzie dużo niższa. Edited August 13, 2017 by cyprys19 1
Jano Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) Mały OT... kiedyś o mało nie zacząłem pracować w A. Po głębszym zapoznaniu się z firmą, atmosferą tam panującą i rozmowach do tego nie doszło. Mam złe wspomnienia i zdanie o nich... Edited August 13, 2017 by Jano
cyprys19 Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Mały OT... kiedyś o mało nie zacząłem pracować w A. Po głębszym zapoznaniu się z firmą, atmosferą tam panującą i rozmowach do tego nie doszło. Mam złe wspomnienia i zdanie o nich...@JANO - niestety w takich czasach żyjemy....Przychodzisz z kasą to jesteś kimś, przychodzisz po kasę...sam wiesz jak jest. 1
AdasCzeski Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 A czy Apart posiada zastrzeżone wzory,czy może wzoruje się na pomysłach złotników? A czy Salmo, Rapala, Megabass posiada zastrzeżone wzory czy może wzoruje się na rękodziele...
serekturek Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Ja kupowałem pierścionek zaręczynowy swojej żonie w Aparcie i jest tak jak koledzy piszą około 30-40% różnicy. Dlatego następne zakupy robiłem u małego jubilera w moim mieście nie dość ze taniej to i próba lepsza.
slawek_2348 Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana Tylko nie zapomnij wyryć wiersza: Jeden, by wszystkimi rządzić, jeden, by wszystkie odnaleźć, Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać. 3
Panek Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Ja kupowałem pierścionek zaręczynowy swojej żonie w Aparcie i jest tak jak koledzy piszą około 30-40% różnicy. Dlatego następne zakupy robiłem u małego jubilera w moim mieście nie dość ze taniej to i próba lepsza.przy tych 30% taniej nie zawsze jest tak kolorowo, ja pierwszy pierścionek zaręczynowy kupowałem u ,,małego jubilera", gdy wybierałem przy ladzie mało mi w dupę nie wleźli, a gdy pierścionek na palcu po paru miesiącach zaczął przypominać sześciokąt wróciłem by go naprostowali i byłem gotów dopłacić, stwierdzili że wypaczenie jest efektem uszkodzenia mechanicznego i odmówili jakiejkolwiek styczności z tym pierścionkiem jak gdyby był trędowaty. Ponieważ defekt się pogłębiał tej pory robię im wśród znajomych najgorszą możliwie reklamę (na którą w mojej opinii zasłużyli i przez którą stracili min. 2 pewnych klientów), a w aparcie zakupiłem pierścionek zastępczy (gdy jest droższy od pierwszego drugą połówkę przesądy i pożegnanie z pierwszym przestaje boleć) i jakości nie można mu odmówić. Dodam, że ów mały jubiler był w moim mieście bardzo popularny i polecany...
granvorka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Dlatego też m. in. zdecydowałem się na apart, z którym miałem już wcześniej styczność i jestem pod wrażeniem ich podejścia do klienta. Wiem jak ciężko reklamować biżuterię, nawet inne sieciówki typu Yes czy w. Kruk nie uwzględniają większości reklamacji. W Aparcie, w moim przypadku było zupełnie inaczej.
Recommended Posts