count_martin3z Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Czołem, Piszę od dwóch dni do administracji odnośnie błędu, ale echo się odbija i nic więcej. Na giełdzie wstawiłem dwa wątki. Chcę wystawić trzeci, ale dostaję w papę czymś podobnym: Zgodnie z regulaminem Giełdy jerkbait.pl posiadasz uprawnienia do umieszczenia 4 ogłoszeń sprzedaży w ciągu 14 dni. Po upłynięciu tego terminu system automatycznie odblokuje możliwość tworzenia kolejnych ogłoszeń. Czy może przeszanowne kierownictwo coś z tym zrobić, bo o ile mi wiadomo wystawiłem tylko dwa ogłoszenia. Dzięki. Zgodnie z regulaminem Giełdy jerkbait.pl posiadasz uprawnienia do umieszczenia 4 ogłoszeń sprzedaży w ciągu 14 dni. Po upłynięciu tego terminu system automatycznie odblokuje możliwość tworzenia kolejnych ogłoszeń.
Niedzielny Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Giełda to zarówno dział Sprzedam, jak i Kupię/Zamienię. Ja widzę u Ciebie 2 tematy w dziale Sprzedam i 1 temat w dziale Kupie/Zamienię. To już są 3 tematy. Pytanie, czy nie miałeś w ostatnich dniach jakiegoś tematu na Giełdzie, który został usunięty.
count_martin3z Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Na pewno nie. W sumie to z działu kupię, zapomniałem zgłosić do usunięcia.
G_rzegorz Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Może jakiś się zdublował? Poza tym moim zdaniem usunięcie tematu nie kasuje "licznika"...
godski Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Może jakiś się zdublował? Poza tym moim zdaniem usunięcie tematu nie kasuje "licznika"...Nie kasuje. I słusznie.
count_martin3z Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Gdybać sobie możemy, a od dwóch dni admini śpią... Chyba, że jak w firmie -długi weekend :-)
bartsiedlce Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Szanowny KolegoModeratorzy czasem też mają wolne, a nawet na rybach bywają. W związku z Twoimi nerwowymi postami przejrzałem zawartość giełdy. Masz dwa wpisy w sprzedam, jeden w kupuję i jeden został usunięty (dubel " Lawrance Elite 4 x HDI", jakbyś zapomniał), razem 4. Odczekaj grzecznie swoje i będziesz działał dalej, po co ta awantura?System nie pomylił się. 8
count_martin3z Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Ooooo... Nie wiedziałem, że się awanturuję, ale dzięki za wyjaśnienie.
bartsiedlce Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Wystarczyło sprawdzić/pamiętać i nie byłoby problemu.Anons o sprzedaży echosondy wrzuciłeś dwa razy, w odstępie 3 minut. System nie rozróżnia dubli, dlatego zliczył wszystkie Twoje ogłoszenia. Najstarsze jest z 5 sierpnia (kupno akumulatora), więc już niedługo będziesz mógł wstawić nowe. 1
Recommended Posts