Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moze taka, ze wszyscy kupuja w Chinach? Tak to dziala.

Chińczycy nie są konkurencją dla ABC.

Jakość oferowanych blaszek  :)  :D  :wub:

Może zawita z ofertą na nasze forum?

Posted

Może po prostu Pan Włodzimierz nie ma już zdrowia do prowadzenia firmy. W poprzednim roku z uwagi na stan zdrowia też był sklep zawieszony na jakiś czas.

Sam osobiście błystki bardzo chwałę cena do jakości bije konkurencję.

Posted

Ja swoje zamówienie już złożyłem :)  Jedne z najbardziej łownych błystek jakie miałem. Alga w zeszłym sezonie przyniosła mi kilka szczupców, w dni kiedy na nic innego nie chciało brać. W tym roku króluje Natala Bee, typowa przeciążona błystka na większe rzeki. Ma na rozkładzie dwa ładne okonie 43 i 40cm. Oby pan Włodzimierz szybko ponownie uruchomił swój sklep.

• 2 weeks later...
Posted

Panowie czy mi się zdaje czy wcześniejsze ABC miały normalne strzemiączka czyli  z jednego kawałka, a nie ze zgiętej na wpół blachy ... ?

Posted (edited)

Niestety ze starych ABC nic mi nie zostało (zaczepy), ale o ile dobrze kojarzę to te stare nie miały giętych z blachy ...

Jak znajdę chwilkę to wrzucę fotkę.

Edited by SlawekNikt
Posted (edited)

2008 rok.

Blaszki były bardzo dobre. Później producent zmienił skrzydełka (inne tłoczenie). Miałem wrażenie, że w wersji ze zdjęcia lepiej startowały.

post-55458-0-10411400-1504972512_thumb.jpg

Edited by Grzegorz B.
Posted
Najlepiej zadzwonić I zapytać ja złożyłem zamówienie. Sklep sklepem najważniejszy jest ten pan który odwala tą robote.
  • 1 year later...
Posted

Super, że to co dobre wraca.

Tanie i skuteczne błystki obecnie to rzadkość, atutaj taka dobra informacja.

Posted

Takie pytanie czy działa Wam sklep , możecie bez problemu kupować?  Mi wyskakuje komunikat brak możliwości wysyłki pod wskazany adres?