tyski Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Witam interesuje mnie opinia czy warto kupić taki zestaw: wędka: delphin opium black kołowrotek: delphin odysea 10000 żyłka: 0,37
tyski Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 TakMożna więcej na temat o wędzisku , kołowrotka ?
Dano. Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Można więcej na temat o wędzisku , kołowrotka ? Jakie zadałeś pytanie, taką dostałeś odpowiedź... 1
BOB Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gifniewiem.gifWaldziuJak zobaczyłem tą Twoja odpowiedź to przypomniało mi się:Wychodzi baca z bacówki rano na halę, patrzy .... nie ma owieczek!? Biega z górki na górkę , z hali na halę a owieczek nigdzie nie ma!Zdesperowany z całej siły krzyczy:- Echoooooooo kaj som moje owiecki!!!!!!!!!A echo mu odpowiada ... tak właśnie jak Ty 1
wuran Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 nie mamy tu działu karpiowego, choć karpiarzy pewnie tu znajdziesz, do tego może nie być łatwo odpowiedzieć na tak sformułowane pytanie bo o wartości zestawu decyduje między innymi jego cena zakupowa jak i cel w jakim ma być użyty. Jako zestaw do ultralighta na białoryb to nie warto - za gruba żyłka
Recommended Posts