Jump to content

Prywatne pole biwakowe nad fajnym.jez-zapraszam

Recommended Posts

Posted

Tak sobie pomyslalem iz fajnie bylo by sie spotkac w realu i razem polapac,wiec mam taka propozycje,mianowicie gdyby ktorys z kolegow mial ochote poprubowac na fajnym jeziorku w moich okolicach to chetnie udostepnie nieodplatnie moje prywatne pole namiotowe.

Jezioro to nazywa sie Rydzewo/k.Drawska Pom,wielkosc ok.40ha., ...

post-60796-0-98617800-1504645382_thumb.jpg

post-60796-0-81292400-1504645415_thumb.jpg

• Like 21
Posted

Andrzej, szkoda, że dopiero teraz dajesz znać.

Gdyby noce były cieplejsze wpadłbym z rodzinką...

My skoczylibyśmy na rybki :)

Może w przyszłym roku?

Posted

Andrzej, szkoda, że dopiero teraz dajesz znać.

Gdyby noce były cieplejsze wpadłbym z rodzinką...

My skoczylibyśmy na rybki :)

Może w przyszłym roku?

Nie pomyslalem wczesniej o tym :unsure:,

Jak tylko bedziesz mial ochote to dawaj znac :)

Posted

W październiku  będę w bliskiej okolicy i jak będzie mocno wiało i łowienie będzie mało przyjemne to podjadę na rekonesans z jakimś załącznikiem .

O ile będzie to aktualne :)

Posted

Cześć Andrzej! Ciągle nie daje mi spokoju myśl, że już się kiedyś spotkaliśmy... Byłem też nad jeziorem Rydzewskim (kilka lat temu), ale ten krajobraz ze zdjęcia jest zupełnie inny niż zapamiętałem...

Jeśli będę w Drawsku, to chętnie zajadę! Pozdrowionka!

Posted

W październiku  będę w bliskiej okolicy i jak będzie mocno wiało i łowienie będzie mało przyjemne to podjadę na rekonesans z jakimś załącznikiem .

O ile będzie to aktualne :)

Super :)

Posted

Cześć Andrzej! Ciągle nie daje mi spokoju myśl, że już się kiedyś spotkaliśmy... Byłem też nad jeziorem Rydzewskim (kilka lat temu), ale ten krajobraz ze zdjęcia jest zupełnie inny niż zapamiętałem...

Czesc... :)

Z tym krajobrazem to sie zgadza,wczesniej to miejsce bylo  zarosniete badylami itp...

A u kogo  byles nad jeziorem?

• Like 1
Posted (edited)

Tak to kiedys wygladalo...

post-60796-0-18698800-1504695196_thumb.jpg

post-60796-0-21954000-1504695391_thumb.jpg

Edited by JayD
  • Like 1
Posted

Nie mogę wysłać Ci priva; może masz zapchaną skrzynkę (przez chętnych na wędkowanie:):)). Mógłbyś podać mi na priva nr telefonu, w celu wiadomym. 

Posted

Fajne miejsce. 

Często z dzieciakami wyskakuję pod namiocik. Trochę daleko ale może kiedyś ...

Planujesz tam jakąś infrastrukturę w przyszłości, jakieś zorganizowane pole biwakowe, kemping itp?

Posted

Czesc... :)

Z tym krajobrazem to sie zgadza,wczesniej to miejsce bylo  zarosniete badylami itp...

A u kogo  byles nad jeziorem?

Tak to kiedys wygladalo...

Tak to właśnie pamiętam. :) Jeszcze krowy chodziły luzem po tym terenie... Napiszę na priv u kogo byłem. ;) Pozdrowionka!

• Like 1
Posted (edited)

A jak wygląda kwestia opłat za wędkowanie ?

Masz różne opcje 1,3 7,14 dni - tu jedno jezioro do wyboru.  Cały sezon  1 jezioro lub 4 jeziora do wyboru .Jest jeszcze  opcja ,cały rok  na wszystkie jeziora spółdzielni . 

Edited by M a r a s
Posted

Zebaty - metrowki to nie rzadkosc,piekny wegorz  ,dosyc dosyc okon i bialoryb...

Dużo lina?

Posted

W dziejszych czasach nawet wpi...ol nie jest za darmo

Juz na wstepie napisalem iz miejscowka za darmo,ale  wpi..ol i inne elementy sadomacho to oczywiscie juz odplatnie :P :)

• Like 1