Maja 2 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Witajcie.Potrzebuję ściągnąć dwa filmy z youtube, a dotychczas używany Free YouTube Download z Free Studio przestał być darmowy dla filmów powyżej 3 minut. No i jestem w czarnej d...., a filmy potrzebne do pracy. Nie jestem na bieżąco w temacie. Może więc ktoś....?, coś....? Wdzięczność i serdeczne życzenia połamania kija zapewnione . Pozdrawiam- Tomasz Majewski.
Dano. Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) A musi program?Idm.Ale z YouTube bez problemu ściągasz bez programu ;-)3 minuty w Google i dasz radę ;-) Tapatalknięte z komórki Edited September 22, 2017 by Dano^
Maja 2 Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Nie musi. Już ściągnąłem Twoją propozycję i się uczę . Dziękuję bardzo.
marianosum Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ja używam Można wybrać jakość filmu i takie tam ...
Maja 2 Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Witajcie.Ponownie proszę o radę. Potrzebuję ściągnąć taki film: https://player.pl/programy-online/cela-nr-odcinki,1001/odcinek-4,zdzislaw-nelska,S00E04,15219.html i dotychczasowe metody zawodzą. Pomogliście poprzednim razem, czy mogę liczyć na Was i teraz? Z góry dziękuję Tomek M.
Maja 2 Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 Kurcze- na moim kompie nie działa. Nawet nie mogę ściągnąć Tubemate najlepszy
Pride Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Video Downloader, a pobierając z youtube nie trzeba żadnych programów tylko wpisujemy w link dwie litery ss przed słowem youtube w linku.
rybacz Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Też skorzystałem z podpowiedzi kolegów. Wielkie dzięki.
Recommended Posts