Jump to content

Recommended Posts

Posted

Może ktoś orientuje się, gdzie można kupić folię alu tłoczoną taką jak na jogurtach, masłach itp.Z  jogurtów wszystko krótkie a potrzebny kawałek o dł 14-16cm

Posted

Popytaj kucharzy w dużych restauracjach, stołówkach etc. Korzystają z 5 l wiader śmietany które zaklejane są takim płatem folii średnicy około 30 cm.

Posted (edited)

gdyby była potrzeba dysponuję nieograniczoną ilością foli pet koloru silver/gold (jedna strona złoty, druga srebrny) grubości wedle życzenia - od 50 mikronów do 350 mikronów.

prócz podanego koloru wiele wiele innych  m. in  czerwiń, niebieski, żółty ...

Edited by oliweX
Posted

750gr.kawa [emoji6]c1b7c54e8ad739a5390a72c3d9926d72.jpg06681091c47969fcea141309264ea792.jpg

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Posted

Folia z kawy ma ok 20cm a jeszcze znalazlem taka 15cm na 15 cm.2kg czekolada na goraco [emoji6]713b8444aad860dbbb1e386a6d24be47.jpg

Posted

Poszukaj folia do patynek (wieczka aluminium)

• Like 1
Posted

Pewnie tak hehe, kiedyś widziałem na alleg..pojedyncze rolki ktoś sprzedawał.

Ale są na JB woblery oklejane taka folia także pewnie gdzieś można dostac [emoji6]

Posted (edited)

Ja ostatnio trafiłem w Kauflandzie bardzo fajną taśmę aluminiową :) ma bardzo dobry klej, jest wytrzymała, a przy tym cienka, świetnie odwzorowuje szczegóły.

Cena bardzo ok, niecałe 5 zł :) jeśli woblery nie mają powyżej 5 cm szerokości to mógłbyś na spokojnie zastosować. Łuski  odcisnąć jakąś siateczką albo nożykiem przelecieć klasyczną szachownicą.

Edited by Pride
  • 4 months later...
Posted

Ja czasem używam takiej taśmy. Alu, tłoczona ciekawie, z bardzo mocnym klejem.

A gdzie ją nabyłeś?

Posted

A gdzie ją nabyłeś?

Dał mi ją kolega z pracy, który zajmuje się izolacją i ocieplaniem rur. Niestety mieszkam w UK, więc nie wiem, czy takie coś jest dostępne w Pl. Najlepiej będzie, jak zapytasz kogoś, kto zajmuje się na budowach tunelami wentylacyjnymi, one są bardzo często wykończone amelinium :), a ta właśnie taśma, służy do łączeń, czy raczej do zakrywania łączeń alu w kanałach went. lub rurach. 

• Like 1
Posted

Proponuję popytać przez znajomych o ludzi pracujących w takich firmach w Warszawie lub coś w okolicy, hurtownie went. lub materiały dachowe