Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie ma ktoś namiary na przyczepy bez wyciąganej belki z oświetleniem? Zależy mi żeby światła były wypuszczone z tyłu oczywiście led z którymi można wjeżdżać do wody. Miałem tak przy mojej obecnej typu "SAM" i do nowej większej łodzi też bym chciał takie rozwiązanie. Coś na wzór amerykańskich. Ktoś ma jakieś namiary? Pomysły?

Posted (edited)

Repso. Modeli mają kilkanaście, można dobrać do wielkości łodzi.

144269792872540085_A.jpg?1442698172

Edited by Pietruk
Posted (edited)

Lucas ja robiłem u Suski radom ul Kozienicka dokładnie taka o jakiej piszesz

Mają jakąś stronę? 

Dokładnie o coś takiego mi chodzi. Taką jak na foto mogę zakupić ale dopiero w maju i badam rynek bo potrzeba mi wcześniej...

post-52585-0-95069700-1508695378_thumb.jpg

Edited by Lucas
Posted (edited)

Suski - miesiąc czasu, dokładnie taka ci zrobi:)

Ja mam identyko tylko zrobił mi błotniki metalowe, bardzo mocne, wchodzę w razie potrzeby do lodki po nich i nic sie nie dzieje:)

Edited by womaly23
  • Like 1
Posted

Znalazłem, fajne te ich przyczepy. Jakbyś mógł daj znać na priv jak to u Ciebie cenowo wyglądało. 

Posted (edited)

w białej Podlaskiej produkuja takie przyczepy ze swatła są na obu sa na obu stronach , tzn belki nie ma. taka jak wyzej. firma Syriusz

Edited by evin
Posted

Cymerman oni też chyba takie produkują, są też w ofercie sempera :)

Potwierdzam - mam taką - Cymermana. Niestety ma pewne wady - słabo jest ocynkowana w niektórych miejscach po pierwszym sezonie (tylko słodka woda i to co pada z nieba) pojawiły się miejsca z rudą - będę reklamował. Niektóre elementy są znitowowane co uniemożliwia regulację. W mojej przyczepie są błotniki plastikowe - wchodzę na nie, ale bez przekonania. Wyciągarka jest najtańsza jaka mogła być (linka się strzępi). Oświetlenie na tradycyjnych żarówkach. 

Po gwarancji będę zmieniał sposób resorowania na wahacze - na niespodziewanych dziurach/uskokach wszystko skacze - co mi się nie podoba.

Cena u sempera - 4.9k. Zalety - dopasowana do łodzi, trap do wodowania, kołyska na tyle, lampy odchylane na boki.

Posted

Trochę wąska, do łódki nie przystaje.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

Masz rację, nie zwróciłem na to uwagi.

Może producent robi też większe modele.