Witam.
Przepraszam, że po raz kolejny zwracam się do Was o pomoc. Mam nadzieję, że nikt nie będzie na mnie zły.
W ramach podziękowania oferuję możliwość przeżycia wędkarskiej wyprawy życia.
Kasia uległa wypadkowi na trasie z Redy do Wejcherowa. Podróżowała motocyklem z mężem Mariuszem gdy samochód ciężarowy zajechał im drogę. Mariusz zginał na miejscu a Kasia z każdym dniem traci władzę w ręce. Tylko operacja w Niemczech może jej tą rękę uratować.
Proszę o dokładne przeczytanie zasad zbiórki.
Mój przyjaciel Jacek Gorny, który zasponsorował wycieczki wędkarskie we wcześniejszych zbiórkach zwrócił do do mnie o pomoc w rozruszaniu zbiórki dla Kasi. Jacek zasponsorował 2 dniową wyprawę dla 3 osób na pomoc Kasi w zbiórce organizowanej przez jej przyjaciółkę na Facebooku. Niestety tamta zbiórka nie idzie za dobrze bo sprzedano zaledwie ~30 slotów po 10£ a wartość samej wycieczki to 600€.
Ja oferuję Wam coś innego. Każda szansa za 50zł weźmie udział w losowaniu 2 dniowej wyprawy z Jackiem dla 3 osób w zbiórce u koleżanki Kasi oraz weźmie udział w losowaniu jednej z kilku nagród oferowanych przeze mnie/nas.
Także wykupując jedną cegiełkę możecie wygrać aż 2 wspaniałe nagrody!
Oczywiście im więcej cegiełek wykupicie tym macie większe szanse na wygraną. Najlepiej zgadać się z kumplami i wykupić po kilka szt a nóż widelec spędzicie niezapomniane chwile uganiając się za irlandzkimi metrówkami czy też Feroxami.
1 szansa to koszt 50zł. Wpłat należy dokonywać przez stronę Siepomaga pod tym linkiem - https://www.siepomag...wedkarzedlakasi
Proszę o podanie nicku z forum na stronie Siepomaga, żebym po raz kolejny nie musiał dochodzić kim są "Anonimowi pomagacze".
Kolejnosc nagród jest przypadkowa. Zwyciezcy losowania beda mieli prawo wyboru nagród w kolejnosci w jakiej zostana wylosowani.
Jeżeli ktoś chciałby dorzucić jakąś nagrodę od siebie proszę o kontakt na: mdukacz@gmail.com
W poprzedniej zbiórce dla Julka Łukasz wygrał wycieczkę z Jackiem i przekazał ją na kolejną zbiórkę także mamy kolejny dzień wędkowania z profesjonalnym przewodnikiem w Irlandii.
#1 Dzien wedkowania dla 2 osób z profesjonalnym przewodnikiem w Irlandii Jackiem Gornym.
Wiecej info na: http://www.fishingireland.pl/
###################################################
W poprzedniej zbiórce dla Julka forumowy kolega Jacekp29 wygrał wyprawę z nami i przekazał ją na kolejną zbiórkę!
#2 Dzien wedkowania dla 1 osoby z mniej profesjonalnym przewodnikiem w Irlandii czyli ze mną i moim przyjacielem Łukaszem
#3 i #4 Dwa zestawy przynęt ufundowanych przez forumowego kolegę .
#5 Zestaw woblerków kleniowych ufundowanych przez forumowego kolegę Tomka.
#6 Zestaw jerków ufundowanych przez forumowego kolegę Arka.
Strike Pro Shallow 20cm, Bonito Krąp 9cm i Dorado Flicker 11cm
#7 Zestaw jerków ufundowanych przez forumowego kolegę Sebastiana.
Dziękuję bardzo!
Pozdrawiam
Melek