Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce.
Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały.
Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika!

Postuluję o bana dla użytkownika PLECIONA
Napisano 03 kwiecień 2018 - 14:44
- miramar69, maicke82, thug i 3 innych osób lubią to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 14:46
Napisano 03 kwiecień 2018 - 14:49
Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę.
- hm62, Pickerel, tom3 i 1 inna osoba lubią to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:24
kzkzg, on 03 Apr 2018 - 13:44, said:
Znalazło by się więcej takich kolegów,a wiadomo jak jest"wszyscy wiedzą i co z tego"?Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce.
Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały.
Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:40
To juz kolejna,chyba trzecia skarga na tego uzytkownika w ostatnim czasie.Ostatnio sie usprawiedliwial i przepraszal
Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:51
Skoro są problemy, to może rzeczywiście ban na giełdę na jakiś czas byłby rozwiązaniem. Jestem krótko na jerkbaicie, ale nie czytałem o nikim tak wiele odnośnie giełdy jak o użytkowniku pleciona.
Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:52
Kłódka będzie i nic poza tym.
12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji ....
Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:54
.... najlepiej pozamiatać pod dywan i przyklepać by nie wylazło ....
Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:55
Czytając post kol. kzkzg, to chyba transakcja nie została zakończona.
- Krzysiek P i Krzysiu lubią to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 16:05
slawek_2348, on 03 Apr 2018 - 14:52, said:
Kłódka będzie i nic poza tym.
12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji ....
To że wysłałem pieniądze a towaru nie zobaczyłem, to nie jest chyba zakończona transakcja.
Napisano 03 kwiecień 2018 - 16:06
Wobec dużej ilości zgłoszeń użytkowników @Pleciona z dniem dzisiejszym ma zablokowany dostęp do giełdy. Zostawiam dostęp do forum, gdyby chciał nawiązać kontakt lub się wytłumaczyć.
Jednocześnie pragnę przypomnieć iż transakcji na giełdzie dokonujecie na własne ryzyko - portal udostępnia miejsce ogłoszeń ale nie pośredniczy w transakcjach pomiędzy użytkownikami.
- GregorS, woblerek48, Paweł J i 24 innych osób lubią to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 19:14
Friko,
ja postuluję bana dla idiotów obniżających poziom tego forum.
Zorro - w mojej ocenie kolega, który znał się na sprzęcie daiwy i shimano i każdemu niemal starał się pomagać. Sam nie raz kołowrotki mu słałem i kupowałem,
Pan Leśniak - tak samo. Sam nie korzystałem, ale... czytając posty nigdy nie wiedziałem złej woli...
Sławek - z ciuchami, których tu od niego kupiono Bóg wie ile..
Friko, jeśli kolega kzkzg - z całym szacunkiem - w swoim 18 poście ma mnie i nam wyeliminować Sławka?
Proszę Cię grzecznie pomyśl.
- azhek lubi to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 19:20
To nie jest pierwsze zgłoszenie które otrzymujemy ws użytkownika @Pleciona, takie sygnały docierają od jakiegoś czasu dlatego w końcu zdecydowaliśmy się na taki krok.
http://jerkbait.pl/t...e-4?hl=pleciona
Ten wątek jest tylko okazją żeby go zakomunikować. Poza tym ban na giełdę nie oznacza eliminacji a wyłącznie ograniczenie możliwości dokonywania transakcji z wykorzystaniem portalu.
Napisano 03 kwiecień 2018 - 20:17
Friko, on 03 Apr 2018 - 18:20, said:
To nie jest pierwsze zgłoszenie które otrzymujemy ws użytkownika @Pleciona, takie sygnały docierają od jakiegoś czasu dlatego w końcu zdecydowaliśmy się na taki krok.
http://jerkbait.pl/t...e-4?hl=pleciona
Ten wątek jest tylko okazją żeby go zakomunikować. Poza tym ban na giełdę nie oznacza eliminacji a wyłącznie ograniczenie możliwości dokonywania transakcji z wykorzystaniem portalu.
Paweł ,
jasne.
Jak w Rzymie u schyłku, motłoch zaczyna rządzić...
Napisano 03 kwiecień 2018 - 20:26
No tak.. A kolega kolegi zawsze będzie bronił Nieważna ilość postów i ich merytoryka jak w grę wchodzi zwykłe robienie z mordy du...
- stone, Krzysiu i kzkzg lubią to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 20:33
AdasCzeski, on 03 Apr 2018 - 18:14, said:
Friko, jeśli kolega kzkzg - z całym szacunkiem - w swoim 18 poście ma mnie i nam wyeliminować Sławka?
Proszę Cię grzecznie pomyśl.
@Adaś, nie pogrążaj się, odrobinę przyzwoitości...
- Maraky, miramar69, krzychun i 5 innych osób lubią to
Napisano 03 kwiecień 2018 - 20:34
A ja czekam na wypowiedź @pleciony na ten temat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych