Cześć,
zastanawiam się czy byłby sens zorganizować wyjazd na łowienie podlodowe do Szwecji dla grupy forumowiczów, czy znalazłyby się osoby na tyle doświadczone i zainteresowane wędkarstwem podlodowym że byłyby zainteresowane takim wyjazdem. Klimat z grubsza może obejmować konieczność przemieszczania się skuterem śnieżnym, używania świdra spalinowego do przewiercenia się przez metrowy lód itp. W nagrodę można połowić np. okonie +40 cm, może się trafić też szczupak, sandacz czy pstrąg
W grę wchodzi potencjalnie kilka wód i kilka terminów dlatego nie podaję szczegółów, w tym momencie bardziej chodzi mi o to żeby oszacować zainteresowanie tematem który wydaje mi się dosyć mocno niszowy ale może się mylę...
Forumowiczów poważnie zainteresowanych wyjazdem tego typu proszę o dopisywanie się poniżej, ok. połowy października zamknę wątek i zobaczymy ilu Was się uzbierało... chcę jednak podkreślić że to nie jest lista zapisów na konkretny wyjazd tylko na razie ankieta badająca zainteresowanie - jesli jakiś konkretny wyjazd miałby dojść do skutku to będzie nowy wątek i oddzielna lista.
pozdrawiam